Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a atras din nou atenția juraților cu pantofii cu care s-a prezentat în emisiune. În urmă cu o ediție, concurenta a fost criticată deoarece a venit în competiție cu tocul pantofilor murdari. De data aceasta, Constanția a încercat un look haios, dar care a atras iar critici.

Citește și: Constanția a dat cărțile pe față după ce a fost acuzată că a copiat o ținută! Tânăra a făcut o comparație între ea și Andreea: „Ambele am făcut copie”

Iris: Chestia de pe cap mă face să mă tăvălesc pe jos de râs. Aș zice că e ușor o costumație, la limita bunului simț. Apreciez umorul, însă mă deranjează foarte tare cupele de la rochie, mi se par mult prea tari. Mi se pare că e prea multă informație în zona asta, care nu îți aduce neapărat un avantaj.

Maria: Îmi place zona feței, îți stă bine cu aceste detalii.

Ești simpatică. Mă deranjează și pe mine partea de sus, ai trei fundițe și toate haotice. Aș fi mers pe o cămașă din mătase, aș fi mers pe un dres mai subțire.

Iris de la Bravo, ai stil nu a primit nicio steluță: „De unde faci cumpărături?”

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au fost din nou luați prin surprindere de alegerile vestimentare ale Constanției, în ceea ce privește în mod special pantofii.

Raluca Bădulescu s-a ridicat de la masa juriului și s-a apropiat de concurentă, pentru a observa de aproape ce este greșit la ei. Jurata a ajuns la concluzia că au fost doarte purtați, motiv pentru care nu arată bine. Constanția a fost sfătuită de jurați să fie mai atentă la detalii și să nu se mai prezinte cu articole care nu o avantajează.

Citește și: S-a schimbat Constanția de când a venit la „Bravo, ai stil!”? Carina nu s-a abținut: „Eu am știut tot timpul că ea are o latură mai sălbatică”

Maurice Munteanu: Eu am o întrebare pentru matale. De unde faci cumpărături? În mod particular mă interesează pantofii. Nu că avem o problemă, că ai o problemă la capitolul pantofi, este nenorocire. Nu înțeleg de unde îi iei.

Raluca Bădulescu: Am studiat cazul de aproape. Ideea e următoarea, pantofii sunt de acum cinci ani. Sunt dintr-un magazin de mass-market, dar sunt atât de purtați.

Nu sunt noi. Eu colecțiile astea de mass-market le știu. Ăștia nu sunt purtați, ăștia i-au purtat mai multe neamuri, s-ar putea chiar două generații.

Maurice Munteanu: Trebuie să mai și glumim, e o emisiune și de divertisment. Lăsând la o parte și chestia aceasta, capul tău este foarte frumos, îmi place bretonul, puteai face o chestie mișto.

Avem o problemă în detalii. Dacă nu par împrumutate par ponosite, mari, mici. Dați un detaliu pe pantofi, e ceva acolo. Nu stau normal. Ținuta nu ar fi rea, dar e ceva în tot, în elemente. De ce nu e retro geanta?

Citește și: Diana a răbufnit la adresa Constanției. Cele două concurente au avut un schimb dur de replici în platoul „Bravo, ai stil!”: „Nu știu de ce comentezi de fiecare dată”

Raluca Bădulescu: Trebuia o geantă cu forme foarte geometrice. Ai niște piese vestimentare pe care le încropești, le răsucești. Sunt o mie de trucuri stilistice prin care să facă să nu se vadă. Ideea e foarte bună.

Alexandru Abagiu: Îmi place părul. Hai să îi dăm un challenge, să o vedem într-o zi țiplă, să țipe a nou, să fie impecabil, că dă dungile de cum a fost împăturit în raftul de la magazin.

Raluca Bădulescu: Voi aveți un buget, voi în cadrul acestui buget puteți evolua extrem de lejer și să vă achiziționați obiecte foarte bune, cu care să veniți aici. Dacă alegeți să faceți alte lucruri cu bugetul și vă pretați în fața noastră și a telespectatorilor cu târnoseli, măcar împrumutați accesorii ca lumea.