Georgiana, look de trei steluțe în această seară. În ultima perioadă, jurații au avertizat-o pe Georgiana să iasă din zona stilistică pe care a abordat-o în mare parte de când a intrat în competiție.

Tânăra nu a stat mult pe gânduri și s-a conformat așa că în ediția din această seară a prezentat un outfit cu totul diferit.

Georgiana, look de trei steluțe în această seară. Alexandra, impresionată de fizicul competitoarei sale: „Ai un abdomen superb”

Una dintre noile concurente care au intrat în competiția de fashion în această seară a comentat ținuta Georgianei. Tânăra a complimentat trupul de invidiat al competitoarei sale, dar și ținuta a fost pe placul ei.

Citește și: Maria a deschis ediția concept din această seară. Concurenta a primit 5 pe linie din partea juraților: „Niciodată nu scârțâie la nivel de detalii”

„Arată foarte bine, fizic arăți belisim. Ai un abdomen superb. Îmi place, se vede că ai grijă de tine. Mi-ar fi plăcut să ai un blug mai lung, să-ți văd doar botul de la pantoful ăsta. Părul îți stă foarte bine. Îmi place și cercelul. Ești frumoasă”, a spus Alexandra.

Ținuta Georgianei i-a adus trei steluțe în această seară: „Important e că nu e rău”

Jurații au fost plăcut surprinși de look-ul pe care l-a prezentat Georgiana în platoul „Bravo, ai stil!”. Totuși, Raluca Bădulescu ar fi preferat ca tânăra să nu fi pus cămașa în compoziția outfitului. Chiar și așa, Georgiana a primit trei steluțe din partea juraților.

Raluca Bădulescu: „Topul îmi place foarte mult. Jeanșii ar fi fost bine dacă erau puțini mai lungi, dar ești înaltă, asta e.

Trebuia să pui tu cămășuța aia. Dacă n-ai pus sacou, măcar o cămășuță, ceva care să fie aproape de sufletul tău.”

Citește și: De Ziua Copilului, Iris și-a făcut o bucurie! Și jurizarea i-a adus zâmbetul pe buze: „Ai ceva de morcoveață”

Maurice Munteanu: „Dacă voiai să folosești jeans, într-adevăr trebuia să fie mai lung. Mie mi se pare că topul ăsta, dacă nu-l combini într-o zonă de inspirație retro, necesită un toc borfic.

Și dacă voiai să pui cămașă, trebuia să fie mai generoasă. Dar, important e că nu e rău.”

Alexandru Abagiu: „Mie mi se pare că topul este prea sus, prea ridicat. Tipologia asta este de obicei mult mai relaxat, iar în momentul ăsta am o aglomerare care nu prea-mi place. Eu nu aș fi pus colierul la baza gâtului, dar este un look interesant și aș vrea să văd mai multe fete așa ca tine.”