Georgiana i-a pus în încurcătură pe jurați. Concurenta s-a întors la zona stilistică care a consacrat-o de când a intrat pentru prima dată pe porțile „Bravo, ai stil!” 2023.

Look-ul a fost pe placul juraților, însă concurentele nu au fost foarte impresionate de ținuta realizată de Georgiana.

Georgiana i-a pus în încurcătură pe jurați. Beatrice a demontat outfitul competitoarei sale: „Nu aș fi făcut styling-ul ăsta deloc”

Constanția și Beatrice au comentat look-ul pe care l-a propus în această seară Georgiana. În timp ce Constanția a zis că în mare este încântată de ținută, Beatrice a mărturisit că nu ar fi realizat acest styling sub nicio formă.

Constanția: „Îmi place look-ul din seara asta, doar că nu-mi place materialul mănușilor. Par mai mate decât rochia care e mai lucioasă. Îmi place foarte mult că la pantofi ai tușa de roșu. Mi-ar fi plăcut să ai un inel. Aș fi renunțat la acest lanț.”

Citește și: Andreea, apariție de poveste în platoul „Bravo, ai stil!”. Jurații au fost cuceriți: „Am seznația că mă uit la tavanul Capelei Sixtine”

Beatrice: „Mie nu-mi place luciul rochiei în contextul acesta, dar nici dacă era rochia mată nu știu dacă mi-ar fi plăcut combinația dintre roșu și negru, cu atât negru. Nu aș fi făcut styling-ul ăsta deloc.”

Alexandru Abagiu, provocare pentru Georgiana: „Vreau să te văd în haine moderne, în ceva actual”

Ținuta pe care a realizat-o Georgiana a fost pe gustul juraților. Cu toate acestea, atât Alexandru Abagiu, cât și Raluca Bădulescu i-au spus în față tinerei că trebuie să iasă din zona pe care o prezintă încă de când a intrat în competiție.

Chiar dacă Georgiana a primit trei steluțe în această seară, Alexandru Abagiu i-a lansat o provocare concurentei.

Raluca Bădulescu: „Georgiana, ai o pasiune clară pentru sacouri. Acesta este un sacou foarte frumos. Tipologia asta pe care o promovezi în disperare, pentru că până acum avem doar o zonă stilistică în care ești bună, în care strălucești. Dacă n-ai fi avut acel dres era nenorocire.

Vreau să știu zilele în care nu ai avut sacou. Îți stă foarte bine, dar ce facem? Mai notăm mult sacouri?”

Citește și: Ținută norocoasă pentru Carina. Concurenta a primit două steluțe din partea juraților: „Este cea mai bună ținută pe care o porți de vreo trei săptămâni”

Alexandru Abagiu: „E o zonă pe care o stăpânești foarte bine.

Îmi plac texturile pe care le-ai ales. Îți lansez provocare. Vreau să te văd în haine moderne, în ceva actual.”

Maurice Munteanu: „Nu-mi place foarte tare materialul din care este făcută rochia. Ai ceva periculos. Ești pe muchie de cuțit.”