Ținuta lui Beatrice, pusă la zid! Beatrice s-a transformat pentru o zi în organizator de evenimente și a pus la punct o seară în memoria regretatului artist, Tupac.

Pentru această ocazie, tânăra a optat pentru un look în care a integrat pantaloni cu paiete și un tricou.

Ținuta lui Beatrice, pusă la zid! Iris a luat-o la rost pe competitoarea sa: „Te îmbraci până în gât, să nu se vadă nimic”

Ținuta lui Beatrice a fost comentată de către Iris. Concurenta a dezvăluit că look-ul lui Beatrice nu a fost deloc pe placul ei. Mai mult decât atât, tânăra a luat-o la rost pe economistă pentru că de foarte multe ori alege să se prezinte „prea îmbrăcată” în platoul „Bravo, ai stil!”.

Citește și: Maria, blamată pentru că ar fi copiat o ținută! Constanția este revoltată: „Internauții observă tot ce copiezi”

„Nu găsesc, cum ai stat la spate și am văzut împletiturile, nu găsesc nicio legătură între coafură și pantaloni. Geanta e total nepotrivită, mai bine intrai fără geantă. Aș fi păstrat partea de sus, aș fi pus un pantalon trei sfert de blug, niște cizme lungi.(...) Trebuie să scapi de treaba asta cu dezavantajatul pentru că de multe ori mi se pare că îți pui niște piedici. Te îmbraci până în gât, să nu se vadă nimic.

Nu e chiar așa, Beatrice. Ai un corp armonios, poți să-l pui foarte bine în valoare”, a spus Iris.

Jurații au criticat ținuta lui Beatrice. Tânăra nu a primit nici măcar o steluță: „Ceea ce porți tu nu este un styling”

Cei trei jurații au fost foarte neplăcut surprinși de modul în care a ales să se îmbrace Beatrice în această seară.

Chiar dacă tânăra spera să obțină calificative pozitive, outfit-ul pe care l-a prezentat aceasta nu i-a adus nicio steluță din partea juraților.

Maurice Munteanu: „Eu am să fiu foarte sincer și am să spun că pe mine styling-ul puțin mă sperie. Lăsând la o parte că pantalonul nu-ți face niciun serviciu. În spate e nenorocire. Aceste paiete, care măresc foarte mult... pantalonul vine groaznic.

Hai să zic că s-ar fi trecut peste pantalon, dacă ar fi fost integrat într-o ținută coerentă. Elementele nu se potrivesc între ele. Nu pot să identific ceva.”

Raluca Bădulescu: „Nu înțeleg ce se întâmplă. De săptămâna trecută ai început să ai ținute puțin necontrolate. Ceea ce porți tu nu este un styling. Dacă tu aveai un styling care pornea de la acest tricou, trebuia să-l continui tot în această zonă.

Nu mai faceți imprevizibil din anumite zone care trebuie duse fix în zona lor.”

Citește și: Greșeala stilistică care a costat-o pe Georgiana o steluță! Ce a lipsit din ținuta concurentei de la Bravo, ai stil 2023: „Ce caută pantofii ăia?”

Alexandru Abagiu: „Set, cu set, cu set, în sensul că make-up-ul e învechit și merge cu părul învechit. Îmi place partea de codițe de la spate, ăla e cam singurul element de actualitate în partea de beauty. Mă sperie puțin, pentru o studentă la design. Ar trebui să ai o viziune legată de cum pui lucrurile. La fel, mă sperie faptul că ești extrem de îmbrăcată. Ce mai lipsea? Cerceii sunt un fel de set cu lanțul de la gât.”