Beatrice și-a pregătit ținuta pentru a merge la cel mai mare festival de muzică din România. Chiar dacă a vrut să incorporeze o ținută de festival, dar în același timp să fie potrivită și pentru gală, concurentele nu au fost de părere că acest lucru i-a reușit.

Citește și: Beatrice și Constanția, schimb de replici acide pe tema styling-ului! Detaliul de la care a pornit totul: „Nu văd nicio legătură!”

Maria: Ai foarte multe accesorii. Ele sunt foarte frumoase, se văd foarte bine, dar îmi e să nu fie prea mult în zona de piept. În partea de jos nu îmi place neapărat ce se întâmplă. Cred că aș fi văzut niște jeans scurți cu cizme foarte înalte.

Andreea: Mi-a plăcut mult topul, dar cam atât. Nu mi-a plăcut accesorizarea.

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a dat-o greș cu styling-ul: „Ai ceva de nuntașă haioasă”

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au fost dezamăgiți de ținuta propusă de Beatrice în ediția concept din această seară. Raluca Bădulescu i-a transmis concurentei că ținuta este „urâtă și țopească”, iar accesorizarea este una încărcată. Notele primite de Beatrice sunt: Raluca Bădulescu- 1, Maurice Munteanu- 2, Alexandru Abagiu- 2.

Citește și: Beatrice și Andreea, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Totul a pornit de la observația Andreei: „Chiar de la tine să vină argumentul ăsta?”

Raluca Bădulescu: Toate ați fost foarte amabile. Îți spun sincer. E o ținută urâtă și țopească. Arăți a prințesa din Atlantis. Ciocatele sunt frumoase. Ce înseamnă? Cum te duci tu la festival în fustă de nașă și cu un corset eminamente de domnișoară de onoare?

Beatrice: M-am străduit să integrez tema de festival într-o gală Bravo, ai stil. Aveam foarte multe alte variante, doar că știu că nu mi-a ieșit integrarea asta a glam-ului. Știu că nu pot să merg realmente așa la festival. Am probat și cu jeans, doar că mi s-a părut foarte puțin pentru gală.

Alexandru Abagiu: Și noi ce să jurizăm, Beatrice? Intenția ta? Mie mi se pare că ți-ai greșit festivalul.

Ai pus prea multe accesorii, sclipești prea tare. Tipologia de armură pe care o porți ar fi putut fi interesantă dacă făceai ceva bine cu restul.

Maurice Munteanu: Nu ai nicio legătură cu locul în care mergi. Ai ceva de nuntașă haioasă. Nu e nimic modern, nimic de festival, nimic actual. Nu are legătură cu această tematică. E păcat de ochișorii tăi.

Raluca Bădulescu: Sunt foarte dezamăgită. Nu mă așteptam din partea ta.