Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 este cunoscută drept concurenta care își apără mereu ținutele în fața celorlalte fete. Ele i-au reproșat de multe ori că nu acceptă și părerile lor și i-a totul prea personal. În ediția de joi seara, 25 mai 2023, un schimb de replici dure a avut loc între Beatrice și Constanția, pe tema styling-ului. Constanția i-a spus colegei sale că geanta pe care o poartă nu se potrivește cu ținuta, în special cu bocancii, dar Beatrice a avut o altă părere.

Citește și: Beatrice și Andreea, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Totul a pornit de la observația Andreei: „Chiar de la tine să vină argumentul ăsta?”

Andreea: Îmi place ținuta ta, dar mi-ar fi plăcut să ai altă geantă. Este micuță, mă duce cu gândul spre glam. Mi se pare elegantă și nu cred că ai vrut să fie elegantă.

Beatrice: Exact asta am vrut, să fie și elegantă.

Andreea: Ținuta ta nu mi se pare elegantă și geanta nu mi se pare că se potrivește. Cred că puteai să plusezi și mai mult, cel puțin în talie cu mai multe lanțuri.

Constanția: Geanta nu merge cu bocancii, nu aș vedea această alăturare niciodată.

Mi-ar fi plăcut o geantă care să meargă și cu geanta și cu ghetele.

Andreea: Am explicat că partea asta este glam, dar geanta are acest lanț metalic pe care nu îl consider neapărat glam și se potrivește cu bocancii și lanțurile de pe corp.

Constanția: Te iei de un detaliu care nu are nicio semnificație, că are un lanț argintiu și că ar merge cu bocancii.

Nu văd nicio legătură!

Câte steluțe a primit ținuta lui Beatrice?

Beatrice a primit două steluțe, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu. Maurice Munteanu i-a spus concurentei că există anumite greșeli de asociere a materialelor, în special între rochie și bocanci.

Raluca Bădulescu: Îmi place cum îți stă rochia și felul în care te-ai coafat. Lanțurile nu sunt cele mai frumoase din lume. Totul e argintiu pe argintiu. Accesoriile nu se mai văd. Nu e greșit ce ai făcut, îți stă bine. Nu înțeleg geanta.

Citește și: Beatrice a pierdut susținători din cauza conflictului cu Andreea? Concurentele au avut un schimb aprins de replici: „Este foarte grav ceea ce faci”

Maurice Munteanu: Avem o problemă cu rochia și bocancii. Niciodată nu combinăm genul ăsta de material cu genul ăsta de bocanc. Materialul ăsta se ia pe corp și merge într-o zonă udă.

Alexandru Abagiu: Mie mi se pare că te flatează culoarea, e o culoare rece. Ești foarte frumoasă și mi se pare că te cadrează bine cromatica asta. O să îmi imaginez că rochia ta a fost mai lungă.