Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a apărut în ediția de miercuri, 24 mai 2023, cu un look format din piese din latex. Ținuta a fost apreciată de celelalte concurente, iar detaliile outfit-ului au reușit să iasă în evidență.

Citește și: Beatrice a pierdut susținători din cauza conflictului cu Andreea? Concurentele au avut un schimb aprins de replici: „Este foarte grav ceea ce faci”

Georgiana: Îmi place ținuta lui Beatrice. Îmi place cum și-a făcut părul, că are cărare pe mijloc. Luciul de la piept se găsește în luminozitatea de pe față și îmi place foarte mult.

Carina: Aș fi vrut să văd și dedesubtul acelui parpalac, dar în principiu mi-a plăcut.

Beatrice a primit trei steluțe în această seară: „Partea de beauty este superbă”

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a reușit să impresioneze cu look-ul ei. Concurenta a primit trei steluțe, însă Maurice Munteanu a ținut să îi facă o observație importantă. Juratul i-a spus concurentei să aibă mai mare atenție la detalii, în contextul în care talpa pantofului ales nu se potrivește cu ținuta, însă va trece peste acest lucru.

Citește și: Look-ul lui Beatrice, câștigător! Ținuta a dat-o gata pe Raluca Bădulescu: „Aș vrea să fiu îmbrăcată ca tine în cel mai mic detaliu”

Raluca Bădulescu: Beatrice, îmi place că zilele acestea ai reînceput să mai aduci din zona de designeri români. Săptămâna trecut am impresia că ai tropăit în mass market. Parcă totuși stăpânești mai mult treaba asta cu designerii. Sub acel palton e un overall din latex?

Beatrice: Da.

Raluca Bădulescu: Latexul are o mare proprietate.

Dacă îți e frig îngheți, dar dacă îți este cald te coci. Să nu o mai lungim: Bravo, ai stil, Beatrice!

Alexandru Abagiu: Partea de beauty este superbă. Tu ai o carnație neutră, multă lume și-ar imagina că ai o piele porțelanică. Ești neutră și automat poți să treci foarte ușor în zona de culori calde și reci. Este un look unitar.

Maurice Munteanu: Sunt niște lucruri basic pe care nu le vedeți, pe care nu le cunoașteți. Nu m-ar deranja foarte tare look-ul, nici nu mă deranjează, dar e vital pentru viitor, pentru voi, să vezi, să intuiești talpa potrivită pentru un palton cu o asemenea structură. Talpa aia nu are ce să caute niciodată acolo, să știi ce toc pui, ce bocanc pui. Trec peste chestia asta, pentru că îmi place lucru, îmi place funda în păr, îmi plac detaliile, dar tonul face muzica.