Beatrice a pierdut susținători din cauza conflictului cu Andreea? Cu două săptămâni în urmă, Beatrice și Andreea au avut un schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”.

Totul a pornit de la întrebare pusă de Ilinca Vandici, însă situația dintre cele două tinere a degenerat după ce Andreea a precizat faptul că unele concurente aleg să avanseze trăgând alte tinere în jos.

Beatrice a pierdut susținători din cauza conflictului cu Andreea? Tânăra economistă a luat foc: „Eu nu-mi permit”

Înainte de emisiunea din această seară, Beatrice a luat-o la rost pe Andreea din cauza unui episod care s-a petrecut cu ceva timp în urmă.

În urma acelui schimb de replici pe care l-au avut concurentele, Beatrice a mărturisit că s-a confruntat cu un val de hate din partea oamenilor care o iubesc pe Andreea.

Ilinca Vandici: „Întrebarea e către tine, Andreea. De ce crezi că susține Beatrice că din cauza ta ea își pierde susținătorii?”

Beatrice: „Eu nu-mi permit, din cauza ta Andreea, să pierd susținătorii și să pierd voturile.”

Andreea: „Din cauza mea?”

Citește și: Beatrice și Andreea, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Totul a pornit de la observația Andreei: „Chiar de la tine să vină argumentul ăsta?”

Beatrice: „Da, pentru că tu întorci foarte tare lucrurile.”

Andreea: „Cu ce?”

Beatrice: „Am muncit pentru oamenii pe care îi am acasă și nu permit să-mi creezi tu o imagine.”

Andreea: „Să știi că oamenii se iau după tine ca persoană, după ce transmiți tu.”

Beatrice: „E vorba de oameni, din comunitatea ta, care înainte de acest conflict mă susțineau, iar acum s-au întors împotriva mea.”

Andreea, replică dură după ce Beatrice a mărturisit că s-a confruntat cu un val de hate din partea oamenilor: „Înseamnă că mă susțin mai mult pe mine.”

Andreea nu s-a abținut și i-a spus cu subiect și predicat lui Beatrice că dacă persoanele care o votează o susțin cu adevărat, acestea îi sunt alături atât

la bine, cât și la râu.

De asemenea, tânăra din Botoșani i-a mai spus că, în cazul în care susținătorii economistei scad în urma conflictului dintre cele două tinere, acesta este un semn că o plac mai mult pe Andreea.

Andreea: „Înseamnă că mă susțin mai mult pe mine.”

Beatrice: „Este foarte grav ceea ce faci.

E negru pe alb și tu nu recunoști.”

Andreea: „Nu am zis nimic despre tine personal.”

Beatrice: „Dacă lumea ar fi înțeles, eu atunci nu mi-aș fi luat tot hate-ul pe care mi l-am luat.”

Andreea: „Din ce am observat eu, oamenii s-au luat de faptul că tu ai intervenit împotriva mea și nimeni nu se aștepta la asta pentru că, dacă ai fost atentă când m-a întrebat Alina cu ce persoane mă înțeleg eu, inițial te-am numit și pe tine.”

Citește și: Constanția a dat cărțile pe față după ce a fost acuzată că a copiat o ținută! Tânăra a făcut o comparație între ea și Andreea: „Ambele am făcut copie”

Beatrice: „Nu-i pierd acum(n. red. susținătorii). Acum totul a revenit la normal. Este vorba despre situația aceea, când mi s-a cerut părerea legat de reacția Andreei, în momentul în care a vrut să alimenteze un scandal care deja apusese. Tu ai zis că noi vrem să ne ridicăm, trăgându-te pe tine în jos.”

Andreea: „În primul rând, tu nici nu erai în conversația asta.”

Beatrice: „Era discuția cu mine. Când am terminat eu de vorbit, concluzia Andreei a fost că unele fete vor să se ridice pe forțe proprii, în timp ce altele vor să se ridice trăgând pe altele în jos.(...) Eu muncesc foarte mult ca să vin aici cu ținute compuse și nu vreau ca toată munca mea să fie anulată de o discuție în contradictoriu cu Andreea.”