Look-ul Milenei, complimentat. Milena s-a pregătit în această seară pentru a face un casting. Tânăra a povestit amuzată că își dorește să îi găsească o parteneră animalului ei de companie, pentru ca ulterior să aibă „nepoței”.

Pentru această activitate, tânăra a ales să poarte o ținută foarte provocatoare, a cărei piesă de rezistență a fost un sutien din zale metalice.

Look-ul Milenei, complimentat. Ținuta a fost pe placul Mariei: „Are un outfit frumos”

Maria a mărturisit că îi place cu adevărat ținuta pe care Milena a propus-o în această seară, în platoul „Bravo, ai stil!”. Pe de altă parte, look-ul nu a fost deloc pe gustul lui Beatrice, care a demontat outfit-ul pe care l-a conturat aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Maria: „I-am spus și în spate că are un outfit frumos. Îmi place și cromatic, și detaliile. Îmi plăcea mai mult cu cealaltă geantă, cred că e a Andreei. În rest ai un look armonios, îmi place.”

Citește și: Beatrice, acuzată că nu ascultă sugestiile fetelor! Andreea a luat-o la întrebări în culise: „Te simți atacată”

Beatrice: „Nu mi-au plăcut sandalele. Nu se vedea pentru că avea fusta foarte lungă, însă îi strângeau piciorul foarte tare. Pe partea de sutien, eu aș fi plusat cu mai multe accesorii. Cred că nu aș fi pus de fapt sutienul și aș fi adus o ploaie de argintiu care să cadă pe decolteu.”

Look-ul Milenei, inspirat de Dua Lipa, i-a adus două calificative pozitive din partea juraților: „Îmi place povestea asta de sutien metalic”

Outfitul pe care l-a propus Milena în această seară a fost pe placul Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu, care au fost încântați și de povestea pe care a relatat-o concurenta.

Pe de altă parte, ținuta nu a fost destul de convingătoare pentru Maurice Munteanu, care nu i-a acordat steluța mult dorită Milenei.

Alexandru Abagiu: „Inspirația ta vine de la Dua Lipa.

Îmi place foarte mult ce ai desenat în seara asta. Îmi place povestea asta de sutien metalic. Îmi place și povestea asta cu geanta, nu e cea mai frumoasă geantă, dar mi se pare că funcționează.”

Citește și: Milena i-a uimit pe jurații de la Bravo, ai stil 2023: „Ai venit propusă de la Dumnezeu și înapoi”. Ce au aflat concurentele, de fapt, despre ținută

Maurice Munteanu: „Cu ochelarii ăștia îmi aduci aminte de o artistă româncă, Sorana de la ASIA. Stylingul e ok, dar există o deșănțare.”

Raluca Bădulescu: „Ținuta nu este greșită. Singurul element care prezintă ceva dubios este blazerul, nu are o structură. Este bună ideea de la care ai pornit. Tocul pantofilor suferă din execuție.”