Look-ul Milenei, pus la zid de jurați. Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” și-a dorit să contureze un look demn de o biker girl.

Astfel, tânăra a combinat o pereche de biker shorts albi, un top în aceeași nuanță, dar și o geacă de piele, bocanci și o borsetă, toate negre.

Look-ul Milenei, pus la zid de jurați. Nici celelalte concurente nu au fost încântate de outfit: „Nu aș fi luat ținuta asta deloc”

Beatrice și Maria au comentat ținuta pe care Milena a prezentat-o în această seară în platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două tinere au mărturisit că nu ar purtat outfitul pe care l-a realizat Milena, pentru că nu a fost deloc pe gustul lor.

Beatrice: „Îmi place cum îți vine, dar nu-mi place jacheta și mi se pare puțin.”

Milena: „Ce ai fi adăugat?”

Beatrice: „Nu aș fi luat ținuta asta deloc.”

Citește și: Ce au în comun Alexandru Abagiu și Bella Santiago? Puțină lume cunoaște acest detaliu despre cele două vedete: „Nu mă pricep”

Milena: „Păi la această ținută gândește-te ce ai fi pus în plus sau în minus.”

Beatrice: „Nu aș fi pornit de la aceste elemente, nu-mi place elementele.”

Milena: „Eu mi-am dorit neapărat să integrez bocancii, pentru că sunt bocancii mei preferați.”

Maria: „Nu-mi place ținuta ta. Și uite, că o întrebai pe Beatrice ce ai putea face cu un biker short și un top. Venisem și eu în prima săptămână, am încercat să fac ceva. Aici nu văd nimic, borseta e urâțică foc.

Aș fi făcut mai mult.”

Ținuta Milenei nu i-a adus nici măcar o steluță: „Realizarea scârțâie rău de tot”

Jurații au pus la zid ținuta pe care a realizat-o Milena. Aceștia au caracterizat look-ul drept unul cu adevărat urât, care nu a reușit să îi determine pe aceștia să îi acorde calificative pozitive aspirantei la marele premiu.

Raluca Bădulescu: „Milena, draga mea, e urât totul.”

Alexandru Abagiu: „Eu înțeleg intenția. Cromatic funcționează, intențiile sunt bune, dar realizarea scârțâie rău de tot.”

Citește și: Carina de la Bravo, ai stil 2023 sare în apărarea Dianei! Concurenta a dat replica imediat: „Dar tu ești vreun jurat, Constanția?”

Maurice Munteanu: „Ai fi putut totuși să salvezi ținuta. Eu aș fi dus-o spre zona de suroritate. Renunțam complet la această jachetă, îmi puneam un bomber transparent, aruncam borseta, puneam niște sandale albe borfice.”