Milena de la Bravo, ai stil 2023 a făcut dezvăluiri neașteptate în platoul emisiunii. În contextul în care tatăl ei a lucrat în politică, Milena a fost întrebată dacă și-ar dori să înceapă și ea o carieră în același domeniu. Concurenta a mărturisit că nu este atrasă de acest domeniu, însă pe viitor nu știe ce se va întâmpla sau dacă își va schimba părerea. Mai mult decât atât, ea a fost sfătuită de tatăl ei să se focuseze pe afaceri, nu pe politică.

Ea i-a luat pe toți prin surprindere când a mărturisit că a fost primar pentru o zi, în municipiul Câmpina. 

Citește și: Milena nu i-a dat pe spate pe jurați. Totuși, aceasta a reușit să obțină două steluțe din partea acestora: „Ai reușit să vulgarizezi ținuta”

Ilinca Vandici: Ai spus la un moment dat în culise că îți dorești o carieră în politică.

Milena: Nu. Momentan, la cum se prezintă clasa politică actuală, nu. În viitor, cine știe. Probabil mi-aș dori să pun o cărămidă spre schimbare. Am făcut și eu niște internship-uri în cadrul administrațiilor publice. Tatăl meu este total împotriva faptului de a cocheta vreodată cu politica. Mi-a zis în mod expres să nu mă audă vreodată că fac politică, să rămân pe partea de afaceri.

Ilinca Vandici: Nu te vrea tatăl tău în politică?

Milena: M-a încurajat să încerc, am făcut câteva internship-uri, am văzut cum e să fii primar pentru o zi. Am fost pentru o zi primar în municipiul Câmpina. Am participat la ședințe de consiliu local, am văzut activitatea. Tatăl meu a lucrat în domeniul politicii, la Camera Deputaților.

Tatăl Milenei, cel mai mare susținător al fiicei sale în competiția Bravo, ai stil 2023: „Face lobby pentru tine pe Internet”

Tatăl Milenei este cel mai mare susținător al fiicei sale în competiția Bravo, ai stil 2023, motiv pentru care postează mereu mesaje de susținere pe rețelele de socializare. Concurenta s-a emoționat în timp ce vorbea despre părinții ei și a citit unul dintre mesajele publicate de tatăl său.

Citește și: Constanția are suspiciuni în legătură cu Milena. Cele două concurente au avut un schimb aprins de replici în culise: „De ce ai avut styling-uri atât de proaste la început?”

Ilinca Vandici: Tot despre tatăl tău am înțeles că te susține în această competiție și face lobby pentru tine pe Internet.

Milena: Nu știu, sincer.

Evit să vorbesc cu familia și prietenii tot ce ține de partea aceasta de emisiune. Tata este cel mai mare susținător al meu, trăiește competiția asta mai personal, chiar mai mult decât mine. Chiar mă emoționez să vorbesc așa despre tata. M-a educat foarte bine și mama și tata mi-au dat libertatea să aleg să mă distrez, să fiu eu, să fiu fericită cu mine. Au avut încredere în mine, ceea ce m-a ajutat să îmi păstrez un drum cât mai corect în viață, fără a deranja pe nimeni intenționat.