Maria de la Bravo, ai stil 2023 a fost criticată dur pe rețelele de socializare deoarece ar fi copiat ținuta din conceptul „Regi și Regine”. Cea care a deschis subiectul în emisiune a fost Constanția, deranjată de faptul că Maria nu a copiat doar momentul, ci și ținuta, iar acest detaliu nu l-a menționat în momentul filmărilor.

Citește și: Constanția de la Bravo, ai stil 2023 dă din nou greș cu pantofii! Raluca Bădulescu a vrut să îi vadă de aproape: „I-au purtat mai multe neamuri, s-ar putea chiar două generații”

Ilinca Vandici: Ai discutat în culise despre ținuta pe care Maria a purtat-o în ediția concept „Regi și Regine” și care a făcut furori pe Internet.

Constanția: M-a surprins cum internauții observă tot ce copiezi.

Maria: Nu e vorba de copiat. Am spus că totul a fost inspirat și că nu a fost ideea mea.

Mi se pare urât că aduce în discuție că n-ma reținut niște nume la un Quiz.

Ilinca Vandici: I-ai spus Mariei că nu știe noțiuni nici de Abecedar atunci când vine vorba despre modă. La ce te-ai referit?

Constanția: Ea avea pretenția să știm de unde s-a inspirat. Ea a copiat întreg momentul și ținuta.

Avea pretenția să știm acel moment și creația, dar ea nu a știu lucruri atunci când am avut întrebările de modă.

Maria: Am spus-o în contextul în care oamenii din social media au venit să spună că momentul a fost inspirat, lucru pe care l-am asumat și am spus în platou.

Constanția: Ai spus că momentul este inspirat, nu ținuta, iar ținuta era unu la unu.

Maria: În continuare mi-l asum.

Andreea: S-a văzut din poză că a fost o ținută copiată.

Georgiana: Nu cred că e ceva rău să te inspiri. Nu cred că e ceva de rău să aduci un look pe care nu toate lumea îl știe și să îl aduci în actualitate.

Motivul pentru care Constanția a fost deranjată de ținuta Mariei: „E copiată unu la unu”

Constanția a mărturisit că a fost deranjată de faptul că Maria nu a recunoscut că și ținuta ei a fost copiată. Supărarea concurentei ar fi pornit în momentul în care ea a fost taxată de jurați că ar fi copiat ținuta din gala „Fiesta”, însă Mariei nu i s-a reproșat același lucru.

Ilinca Vandici: Crezi că supărarea Constanției vine din faptul că ținuta ei de inspirație din gala „Fiesta” nu a fost apreciată, în schimb cea pe care ai purtat-o tu a primit note mari?

Citește și: Maria a reușit din nou să îi impresioneze pe jurați. Ținuta concurentei i-a cucerit pe cei trei: „Ești la o distanță incredibilă față de tot ce se întâmplă în acest sezon”

Maria: Mă gândesc că a fost deranjată.

Constanția: Motivul este că nu s-a mai atras atenția asupra faptului că a fost o ținută copiată unu la unu.

Maurice Munteanu: În toate sezoanele concurentele s-au inspirat din colecții celebre. Ce ne deranjează e noi și taxăm este momentul în care aflăm că o concurentă nu duce până la capăt aceste idei, ci este îmbrăcată de altcineva, nu faptul că apelează la un designer să îi dea o geantă, un cercel.

Constanția: Ceea ce mai voiam să spun era că putea să aibă tușa ei la acea rochie sau să schimbe un element.