Iris a dat lovitura! Iris a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” cu un look inedit a cărui piesă de rezistență a fost chiar coafura tinerei aspirante la marele premiu a celei mai iubite emisiuni de fashion din țara noastră.

Tânăra a combinat coafura desprinsă parcă din filmele SF cu un costum masculin, ciorapi din plasă și o cravată extrem de colorată.

Iris a dat lovitura! Look-ul tinerei le-a dat gata pe colegele sale: „I-am spus și în spate că îmi place”

Maria și Beatrice au comentat ținuta pe care a propus-o Iris în ediția „Bravo, ai stil!” din această seară. Cele două concurente au fost plăcut surprinse de abordarea vestimentară a concurentei, însă au precizat faptul că ar schimba anumite elemente.

Citește și: Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a desființat apariția Milenei: „Era o ținută de ieșit la terasă”

Maria: „I-am spus și în spate că îmi place. Nu cred că-mi place geanta și mă gândesc că cu niște dresuri până sub genunchi ți-ar fi stat mai bine.”

Beatrice: „În partea de jos aș fi ales șosete verzi, fără carouri. Mi s-a părut puțin aglomerată zona aceea, cu carouri sub ciorapi de plasă.”

Jurații nu au căzut de acord cu privire la outfitul prezentat de Iris, însă tânăra a primit trei steluțe: „Mie mi se pare un look foarte purtabil”

Raluca Bădulescu nu a fost încântată de look-ul lui Iris, însă a admis faptul că ținuta a fost foarte bine construită. În același timp, Alexandru Abagiu a precizat că este intrigat de ținuta lui Iris, însă a menționat și faptul că nu consideră că este un outfit purtabil.

Pe de altă parte, Maurice Munteanu nu a fost de acord cu make-up artistul și a mărturisit că a văzut de multe ori astfel de ținute pe stradă, bineînțeles, cu o coafură diferită.

Raluca Bădulescu: „Asta este genul meu de ținută din cap până în picioare. De la vârful cozilor, până la vârful pantofilor, aș purta tot. Doamne, ce face Bravo, ai stil! din noi.

Ceva mai rău n-am văzut în viața mea, dar este un look construit perfect, stăpânit perfect.”

Alexandru Abagiu: „Ai foarte multe referințe și încercam să îmi dau seama cum le-ai pus cap la cap. Nu e un look purtabil, nu e un look pe care îmi doresc să îl văd zi de zi pe stradă.”

Citește și: Maria, o amenințare pentru celelalte concurente? Tinerele au spus tot: „Ea se îmbracă foarte bine”

Maurice Munteanu: „Mie mi se pare un look foarte purtabil. Știu multe adolescente care se îmbracă așa, nu neapărat cu părul ăsta. Mi se pare foarte fresh look-ul pe care îl propui în seara asta. Îmi place foarte, foarte mult.”