Iris, pregătită de întâlnire. De când a intrat în competiția de fashion, Iris a devenit cunoscută unei țări întregi.

Tânăra a observat astfel că are parte inclusiv de susținerea unor persoane publice, chiar dacă nu le cunoaște personal. Astfel, Iris a pus și ochii pe unul dintre aceștia.

Iris, pregătită de întâlnire. Tânăra a pus ochii pe un cunoscut streamer din România

De curând, Iris a descoperit că Alex Zlăvog, unul dintre cei mai cunoscuți streameri din țara noastră, ar susține-o pe concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023. Astfel, tânăra aspirantă la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a realizat că vrea să îl cunoască personal pe acesta.

Citește și: Milena i-a uimit pe jurații de la Bravo, ai stil 2023: „Ai venit propusă de la Dumnezeu și înapoi”. Ce au aflat concurentele, de fapt, despre ținută

De aceea, Iris a decis să preia frâiele, a ales un outfit transparent și foarte provocator și i-a lansat public o invitație pentru o întâlnire cunoscutului streamer.

Ținuta realizată de Iris, câștigătoare pentru jurați: „Să considerăm că este un styling reușit”

Iris a pășit emoționată în fața juraților. Iată însă că look-ul pe care l-a realizat aceasta a fost foarte apreciat de către cei trei specialiști, care i-au acordat numărul maxim de steluțe concurentei.

Raluca Bădulescu: „Puteai să te îmbraci cum vrei tu. Ținuta e bună, rochia e bună.”

Alexandru Abagiu: „Îmi place părul, funcționează în contextul outfitului. Mi-ar fi plăcut să pui gloss pe pleoapa mobilă, care să mă ducă mai mult în direcția asta de wet look, de propusă sirenă, pentru că descrii o siluetă de sirenă care brusc și-a căpătat picioarele pentru care s-a rugat mult, mult și și-a pierdut vocea.”

Citește și: Carina, despre motivul pentru care are ținute slabe la Bravo, ai stil 2023: „Unele fete primesc ajutor”

Maurice Munteanu: „Problema este că aici s-a fragmentat situația. Avem situația 1, căpău, și situația 2, ce pleacă de la căpău în jos. Situația 1 trimite către o cântăreață de tristă amintire, din punctul meu de vedere.

Ochelarii, transparența. Dar o să trec peste situație pentru că îmi face stylingul. Să considerăm că este un styling reușit.”