Georgiana „a reciclat” o piesă vestimentară din ediția precedentă. Așa cum au observat și tespectatorii, fetele prezintă în fiecare zi look-uri diferite, realizate din piese vestimentare diferite.

Iată însă că există momente în care tinerele aspirante la marele premiu sunt nevoite să poarte haine sau accesorii pe care le-au prezentat în edițiile precedente.

Georgiana „a reciclat” o piesă vestimentară din ediția precedentă. Body-ul cu pricina a fost remarcat imediat

Constanția, Beatrice și Maria au comentat look-ul din această seară al Georgianei. Constanția a fost cea care a observat că body-ul transparent al competitoarei sale este cel pe care aceasta l-a purtat și în ediția precedentă. Totuși, Maria și Beatrice nu au fost deloc deranjate de acest aspect, ba chiar au considerat că piesa vestimentară pe care a purtat-o Georgiana a fost mai potrivită decât tricoul pe care aceasta și-ar fi dorit să îl poarte de fapt.

Constanția: „Îmi amintesc că în felul ăsta a venit și Carina acum câteva săptămâni. A avut o șapcă și o geacă de piele oversize cu niște blugi. Nu e nimic greșit, dar aș fi vrut mai mult din partea ta. E un look cu care poți să ieși lejer la terasă seara și cam atât.(...) Nu mă trimiți nicăieri.”

Citește și: Jurații s-au săturat! Georgiana a primit un ultim avertisment: „Eu nu-ți mai dau Bravo, ai stil!”

Maria: „În privința Georgianei, faptul că a venit cu aceeași bluză nu mă deranjează. Cred că și cu tricou ar fi fost doar o pată de alb. Nu mare styling la mijloc, nu zona ei, dar safe.”

Beatrice: „Mie îmi place ținuta și îmi place în special transparența. Cu un tricou alb nu mi-ar fi plăcut deloc. Nu știu ce să zic de încălțări, dacă le văd chiar potrivite.

Totuși, cu ținuta aceasta chiar ți-ai ieșit din zonă.”

Look-ul Georgianei, taxat de jurați. Simplitatea outfitului i-a pus bețe în roate concurentei: „O ținută tip rețetă de succes”

Jurații nu au fost dați pe spate de modul în care s-a prezentat astăzi tânăra în platoul „Bravo, ai stil!”. Motivul principal care a determinat lipsa calificativelor pozitive de astăzi a fost simplitatea look-ului, din punct de vedere stilistic.

În final, Georgiana a obținut o steluță doar din partea lui Alexandru Abagiu, care a ținut însă să precizeze că are așteptări mai mari de la concurentă.

Citește și: Andreea de la Bravo, ai stil 2023 nu a respectat regulamentul! Georgiana a răbufnit la adresa ei: „Am văzut de câte ori ai întârziat”

Maurice Munteanu: „O ținută tip rețetă de succes care îți vine foarte bine.

O poți purta în orice seară, chiar și dimineață. Eu, după gustul meu, aș alege tot sandale sau ceva desfăcut la spate, dar bătute bogat. De ce să bați sărac când poți să bați sărac? Dar cum crezi că pot integra eu body-ul și sutienul de ieri?”

Raluca Bădulescu: „Eu acum 7 ani am făcut o colecție de pantofi. Pantofii aceștia fac parte din acea colecție. M-am emoționat să-i văd și îmi pare rău că nu ți-ai pus tricoul alb, pentru că dacă ai fi avut tricoul potrivit ținuta chiar ar fi fost ce trebuie.”