Georgiana a schimbat macazul. După ce, cu o zi în urmă, i se spus că dacă nu iese din zona stilistică lady like nu va mai primi steluțe, Georgiana a ținut cont de ultimatumul pe care l-a primit din partea juraților.

Astfel, tânăra a ales să se prezinte în platoul „Bravo, ai stil!” cu un outfit total diferit de cele pe care le-a prezentat până în acest moment.

Georgiana a schimbat macazul. Look-ul concurentei, criticat de competitoarele sale: „Nu e ceva ce aș purta eu”

Beatrice, Andreea și Ioana au fost sincere cu privire la look-ul pe care l-a prezentat în această seară Georgiana. Aspirantele la marele premiu i-au atras atenția competitoarei lor asupra faptului că unele părți din outfit nu sunt pe deloc pe gustul lor.

Beatrice: „Îmi place partea de sus, în schimb îmi displace puțin terminația de la maletă. Mi-ar fi plăcut să vină ori pe gât, ori să nu aibă terminația aceea dublată. Nu-mi plac încălțările, ți-am zis și în culise și e un look fresh.”

Citește și: Ținuta lui Beatrice, pusă la zid! Jurații au răbufnit: „Mă sperie puțin, pentru o studentă la design”

Andreea: „Mi-ar fi plăcut cămașa pe care o porți să fie mai mare sau mai lungă, dintr-un material mai gros. Nici mie nu-mi place terminația, ai fi putut să o acoperi cu mai multe lanțuri.”

Ioana: „Nu mi-au plăcut încălțările, nu e ceva ce aș purta eu. Mi-a plăcut mult partea de beauty, cum îi stătea cu codițele alea.”

Nuanța tenului Georgianei, luată la ochi de jurați: „Spune-mi ce s-a întâmplat cu culoarea pielii tale”

Imediat ce a ajuns în fața juraților, aceștia au vrut să afle de ce nuanța fondului de ten pe care l-a aplicat Georgiana nu era cea mai potrivită pentru tânără.

Pe lângă machiaj, tânăra a dat greș și cu ținuta din această seară, care a fost cu adevărat o surpriză pentru jurați, însă nu una plăcută.

În final, look-ul din această seară a Georgianei nu i-a adus nici măcar o steluță concurentei.

Alexandru Abagiu: „Spune-mi ce s-a întâmplat cu culoarea pielii tale. Ești foarte colorată brusc.”

Georgiana: „Am vrut să dau acest efect de glowy și e posibil de la iluminator. Când am făcut poza, după ce am terminat make-up-ul, arăta exact cum îmi doream.”

Alexandru Abagiu: E o greșeală cu care foarte multe doamne și domnișoare se confruntă. E vorba despre folosirea bazelor care conțin deja în compoziția lor pigment lucios. Adică fondul de ten pe care tu l-ai folosit este unul iluminator. Atenție foarte mare când alegi chestia asta pentru că trebuie să mergi pe subtonul pielii tale. În cazul tău, culoarea este una măslinie și acum e foarte argintiu. Nu funcționează.”

Citește și: Andreea de la Bravo, ai stil 2023 nu a respectat regulamentul! Georgiana a răbufnit la adresa ei: „Am văzut de câte ori ai întârziat”

Maurice Munteanu: „Ai zis vin mâine, îi las pe ăia muți. Ne-ai lăsat, dar nu știu dacă e de bine sau de rău. Lasă machiajul. Cum ți-a venit ție ideea să asociezi un body transparent, cu un lanț auriu, cu papucii ăia accesorizați? Nu că nu merge nimic cu nimic, asta e subtilă.”

Raluca Bădulescu: „Dacă ai fi ales cămașa mult mai mare, încheiată puțin, lejer, pantalonul mai larg. Fiecare piesă poți să o porți, minus nenorocirile din picioare pe care nu le înțeleg. Însă, de remarcat, faptul că nu că ai ieșit din zona ta, ai plecat pe altă planetă.”