Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au criticat-o dur pe Andreea în ediția concept de vineri seara, 26 mai 2023. Andreea a întârziat aproape o oră la filmări, în contextul în care toate fetele trebuie să ajungă la studio la ora 9. Concurentele au mărturisit că au fost deranjate de atitudinea ei, care a fost una sfidătoare la adresa lor, dar și a echipei de producție.

Citește și: Andreea, atacată din toate părțile! Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 i-au spus direct ce le deranjează la ea: „Am adus dovezi, negru pe alb”

Ilinca Vandici: Am aflat de la Constanția astăzi că în loc să vii al filmări tu te-ai dus la shopping. Constanția a spus că te-ai dus la un magazin care se deschide la ora 9.

Andreea: Am ajuns după 9. Am ajuns la 9:40, ceva de genul ăsta. A trebuit să cumpăr masca asta.

Ilinca Vandici: Ai dat mesaj echipei de producție, în care spuneai că întârzii, dar ziceai că întârzii 15 minute.

Carina: De când a început emisiunea ai întârziat întruna!

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 le-a mărturisit tuturor că a trebuit să cumpere mască pentru momentul ei din ediția concept, motiv pentru care a întârziat. Mai mult decât atât, nici traficul din oraș nu a fost de partea ei. Fetele au fost revoltate și pe faptul că, deși a ajuns ultima, s-a pus la masa de machiaj înaintea Milenei, care a ajuns la timp.

Andreea: Eu am vrut să am această mască pentru momentul meu. Nu am întârziat pentru că am dormit.

Iris: Problema este că după ce ai ajuns te-ai băgat la machiaj înaintea Milenei, care a ajuns înaintea ta.

Andreea: Nu răspundea nimeni și atunci am crezut că e ok.

Milena: Eu nu văd o problemă!

Carina: Cât pot fi de manipulate fetele astea!

Iris: A fost mustrată de persoanele din producție și a avut o atitudine sfidătoare!

Georgiana, reacție nervoasă la adresa Andreei: „S-a vehiculat această idee că vom fi toate penalizate”

Georgiana i-a reproșat Andreei faptul că nu a avut o reacție atunci când echipa de producție a vehiculat ideea că toate fetele ar putea fi penalizate pentru întârzierea Andreei.

Georgiana a dezvăluit că a văzut-o de mai multe ori să întârzie la filmări și nu i se pare corect față de fetele care ajung la timp.

Georgiana: E irelevant dacă Milena i-a dat locul de la make-up. Contează că s-a întârziat foarte mult. Eu sunt de două săptămâni aici și am văzut de câte ori ai întârziat. Îmi place că tu ai nevoie neapărat de o zi din calendar, nu mi-am notat. La un moment dat s-a vehiculat această idee că vom fi toate penalizate. Mi s-a părut puțin nedrept. Dacă vin la ora 9 aici de ce să fiu penalizată? Astăzi a fost a doua oară când am auzit această idee și m-a deranjat. În momentul în care tu ai auzit fetele din producție că veți fi toate penalizate, tu îți continuai să îți alegi machiajul.

Citește și: Greșeala stilistică care a costat-o pe Georgiana o steluță! Ce a lipsit din ținuta concurentei de la Bravo, ai stil 2023: „Ce caută pantofii ăia?”

Andreea: Dacă ai fi foste atentă, ca să câștig mai mult timp, îmi alegeam și machiajul, dar vorbeam și cu fetele. Când ești sfidător știu că nu răspunzi!

Georgiana: E vorba de mai multe variațiuni. Pot fi sfidător răspunzând destul de obraznic sau ignorând colegele care suferă că tu întârzii.

Andreea: Îmi pare rău fetelor dacă ați suferit.

Beatrice: Nu e vorba că am suferit. La un moment dat, dacă se continuă așa, vom avea toate de suferit. Nu mi se pare normal să suferim din acuza asta toate.