Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a fost pusă din nou la zis în ediția de miercuri seara, 24 mai 2023. Iris a fost cea care a adus în discuție că Andreea are un stil aparte de a purta conversații. Concurenta a mărturisit că au fost multe momente când s-a pierdut în timp ce vorbea cu ea, lucru care este tot în avantajul ei.

Citește și: Look-ul Andreei, aspru criticat. Ce greșeli a făcut concurenta „Bravo, ai stil!” 2023: „Ținuta e nenorocire”

Ilinca Vandici: Descoperim multe lucruri despre puterile tale, Andreea. Iris, ai spus că ți-ai dori foarte mult să poți conversații cu Andreea prin intermediul unei camere ascunse, să nu te îmbârlige.

Iris: Are un fel de a îmi pune întrebări, că uit de la ce am pornit, se repetă anumite lucruri. Îmi pierd ideea pe parcurs, are așa o chestie hipnotizantă atunci când vorbești cu ea.

Citește și: Iris, pregătită de întâlnire. Tânăra a ales să îl invite în mod public pe cel de care îi place în oraș: „O siluetă de sirenă”

Andreea: Dacă e o idee reală și pe care o susții nu ai de ce să o pierzi.

Iris: Sunt chestii pe care vreau să le spun și tu îmi spui alte întrebări.

Andreea: Asta nu e problema mea. Acum spui niște lucruri pe care tu nu le faci ok, pe care nu le susții.

Iris: Tu faci analiză foarte mult pe text. Cred că doar nu eu pățesc asta în dialog cu tine.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023, atacată de celelalte concurente: „Deviază de la subiecte”

Iris nu este singura concurentă de la Bravo, ai stil 2023 care are această părere despre Andreea. Carina și Beatrice au intervenit în discuție și au spus despre Andreea că deviază mereu de la subiect atunci când vorbești cu ea, chiar dacă i se aduc dovezi.

Ilinca Vandici: Cine mai e hipnotizată de Andreea și își pierde cuvintele?

Citește și: Andreea, pusă pe gânduri de procentajul de voturi pe care l-a obținut în gală. Tânăra nu credea că va avea loc această schimbare: „Mă așteptam la mai multă susținere”

Carina: Eu nu sunt hipnotizată de Andreea, dar de multe ori deviază de la subiectul care se discută. De-a lungul competiției am mai discutat, Andreea. Am mai avut dialog.

Ne duci pe alte drumuri, deviezi de la subiect.

Beatrice: Referitor la ediția de ieri și momentul în care am adus dovezi, negru pe alb, și în continuare și-a susținut părerea și a încercat să învârtă toată situația, să ne hipnotizeze. Era vorba strict de faptul că tu m-ai acuzat de ceva ce nu este absolut deloc adevărat.

Andreea: Și tu în momentul respectiv m-ai atacat.

Beatrice: În ediția de ieri ai fost de acord cu mine că nu te-am jignit.

Andreea: Care este motivul pentru care Carina, dar și Iris m-au atacat? Că eu nu le-am făcut niciodată nimic. Eu nu mă victimizez. Dacă e să vorbim real, eu nu am deranjat real pe nimeni, nu am spus niciun lucru negativ nimănui.

Beatrice: De la ce am pornit discuția și unde am dus-o. Pozează și în victimă, dar și atacă. Am pornit discuția de la faptul că, deși ți se aduc dovezi în față, tu în continuare încerci din răsputeri să deviezi de la subiect.