De Ziua Copilului, Iris și-a făcut o bucurie! Iris i-a mărturisit Ilincăi Vandici că încă de mică și-a dorit să obțină două lucruri: permisul pentru a conduce o motocicletă și să învețe să tragă cu arma.

Pentru că Iris nu sete mare amatoare a șofatului, având în vedere că tânăra nu are permis de conducere, concurenta a dezvăluit că își dorește să meargă la poligon, pentru a se bucura de 1 iunie.

De Ziua Copilului, Iris și-a făcut o bucurie! Look-ul tinerei, comentat de colegele sale: „Mi se pare prea mult”

De Ziua Copilului, Iris și-a făcut o bucurie! Georgiana și Andreea au comentat look-ul lui Iris. În timp ce ținuta a fost pe gustul studentei din Botoșani, Georgiana a precizat că outfitul i se pare prea aglomerat.

Georgiana: „Mi se pare puțin cam multă informație în zona aceasta, din cauza printului.

Accesoriile mi se par mult prea sclipicioase. Înțeleg spre ce zonă ai vrut să te duci, dar mi se pare prea mult. Ai deja și la cizme. La mână n-aș schimba nimic, îmi place acest inel, dar aș păstra doar unul(n.red. de la gât).”

Citește și: Maria, emoționată după jurizare! Ținuta tinerei i-a uluit pe cei trei: „Ești cea mai bună concurentă pe care a avut-o Bravo, ai stil! de la primul sezon și până în prezent”

Andreea: „Mie îmi place look-ul tău doar că aș fi pus altceva în picioare, din alt material. Aș fi pus piele, de exemplu.”

Look-ul lui Iris a stârnit amuzamentul juraților: „Inelul e ca o chestie pe care o folosesc cei care îmblânzesc șoimi”

Raluca Bădulescu a fost amuzată a inelul pe care l-a purtat concurenta, pe care jurata l-a comparat cu un suport pentru dresorii de șoimi.

Ceilalți jurați au avut anumite comentarii legate de outfitul concurentei, însă în final tânăra a primit trei steluțe în această seară.

Alexandru Abagiu: „Să privim pozitiv, cum încerc și eu să privesc ținuta pe care mi-o prezinți în seara aceasta. Partea de beauty e un mix bizar. Partea de haine e una bizară cel puțin. Nu spun că sunt rele, spun doar că tipul ăsta de tăietură la nivelul genunchilor nu te flatează deloc.”

Citește și: Raluca Bădulescu, sfaturi pentru tinerele care își doresc o relație. Vedeta Kanal D2, mai sinceră ca niciodată: „Hai să fim reale”

Raluca Bădulescu: „Inelul e ca o chestie pe care o folosesc cei care îmblânzesc șoimi. Ținuta pe care o ai astăzi îmi place. Ai pus pe tine ce ai apucat.”

Maurice Munteanu: „Mie mi se pare destul de basic ținuta. Singura remarcă pe care pot să o fac e că cizmele astea cu intenție de călărie nu prea se potrivesc cu poșeta. Dar cum ai reușit să le pui împreună trimit către un ceva mai degrabă pozitiv decât negativ și tu ai ceva de morcoveață.”