Raluca Bădulescu, sfaturi pentru tinerele care își doresc o relație. Îndrăgita jurată de la „Bravo, ai stil!” 2023 se bucură din plin de viață și de dragostea de care aceasta are parte.

De ceva timp, vedeta Kanal D2 trăiește o frumoasă poveste de iubire cu partenerul ei de viață, un bărbat cu aproximativ 20 de ani mai tânăr decât ea, care îi este în permanență alături.

Raluca Bădulescu, sfaturi pentru tinerele care își doresc o relație. Jurata a spus-o direct: „De ce ți-e frică, de aia nu scapi”

Prezentă la un eveniment celebru în lumea mondenă, Raluca Bădulescu le-a dat un sfat tuturor tinerelor care vor să înceapă o relație amoroasă. Vedeta Kanal D2 le recomandă tuturor fetelor să fie sincere de la început cu privire la cine sunt ele, dar și despre ce își doresc de la legătura amoroasă.

Citește și: Ținuta Georgianei, câștigătoare! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 i-a impresionat pe jurați: „Îți stă bine”

De asemenea, jurata de la „Bravo, ai stil!” le transmite fetelor să încerce pe cât posibil să nu îi controleze pe partenerii lor de viață și nici să nu le umble prin lucrurile personale.

„Zic să fiți voi.

Asta este cel mai important, pentru că dacă sunteți îndrăgostite și vă prezentați ca fiind altcineva, o altă imagine, vreți să pozați în Albă-ca-Zăpada, fiind de fapt Scufița Roșie, nu merge. Hai să fim reale, ăsta este singurul sfat în dragoste pe care pot să îl dau.

Citește și: Carina de la Bravo, ai stil 2023 a deschis gala eliminatorie! Când s-a întors, jurații au rămas fără cuvinte: „Tratează-ne cu spatele!”

Hai să fim reali, chiar dacă suntem mai pisălogi, chiar dacă suntem orice fel am fi, trebuie să fiți voi, fiți voi înșivă. Asta este cel mai important, eu asta cred în general în viață. De asemenea, lăsați și partenerului spațiu, să respire, să fie el, respectați-i timpul, locul, viața. Nu terorizați, nu umblați în telefoanele iubiților. De ce ți-e frică, de aia nu scapi, iar dacă cauți, găsești, ce nu știi nu te deranjează”,

a declarat Raluca Bădulescu, pentru WOWnews.