Carina a fost priam concurentă care a defilat în ediția concept din această seară, cu tema „Look de festival”. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a întors toate privirile cu ținuta ei, asta deoarece a ales să poarte niște pantaloni cu decupaje.

Citește și: „Nu știi să mergi nici tu pe tocuri” Raluca Bădulescu, dezamăgită de defilarea Carinei! Și Alexandru Abagiu a taxat-o

Ilinca Vandici: S-au deschis porțile, a intrat și am zis „Doamne, ce fată frumoasă”.

Raluca Bădulescu: Eu pot să stau așa până la sfârșitul emisiunii. Carina, se poate toată emisiunea sau măcar pe jurizarea ta, tratează-ne cu spatele! Dacă arătam așa... se deschideau porțile, eu luam mai mici chiloții ăia, îi luam din cristale și puneam și un sutien mai micuț.

Carina: În această seară merg la Festivalul strălucirii și am ales să eman strălucire prin tot ce se putea.

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a întors toate privirile, dar ținuta nu a fost potrivită: „Ce look e ăsta?”

Chiar dacă a primit foarte multe complimente pentru modul cum arată și cum a decis să se machieze, ținuta nu a fost una câștigătoare.

Jurații i-au transmis concurentei că ceea ce a prezentat în această ediție concept nu constituie o ținută. Notele pentru Carina în această seară sunt: Raluca Bădulescu- 2, Alexandru Abagiu- 2, Maurice Munteanu- 1.

Raluca Bădulescu: Carina, de vis ar fi fost ținuta dacă era o ținută. Cât ai vorbit cu fetele eu m-am uitat la tine, într-o anumită zonă doar.

Arăți splendid. Ce festival e ăsta, ce look e ăsta? Genul ăsta de pantaloni sunt tipul de pantaloni rodeo, de unde a apărut ținuta? Ce vrea ea să însemne?

Citește și: Ce se întâmplă între Carina și Andreea? Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au dat cărțile pe față: „Se abține, nu mai este cum era înainte”

Carina: Eu am văzut o salopetă, arăta asemănător.

Aveam și o bluziță, dar n-am vrut să o pun, era prea încărcat.

Raluca Bădulescu: Trebuia să îi mai aduci ceva, pe mâneci ceva. Trebuia să duci ceva mai înspre festival, așa seamănă a ținută super sexy, dar vizavi de styling nu prea avem un styling. Cine merge la festival în sandale? Aș fi adăugat franjuri, cristale, ceva să ducă în zona de festival.

Alexandru Abagiu: O să mă refer puțin mai mult la partea de beauty. Ești frumoasă, dar asta știi ceva. Partea de păr este o parte care s-a practicat în ceea ce privește festivalurile. Tu ai reușit să duci un trend interesant într-o zonă puțin cuconistică, prea preparată. De obicei tipologia asta se poartă cu părul drept. Te duce într-o zonă de țopism puțin. Partea de make-up în place.

Maurice Munteanu: Îmi place foarte mult culoarea acestui costum. Pantalonul nu se poate neapărat constitui într-o formă vestimentară. Pantalonii nu sunt o piesă vestimentare, iar sandalele sunt foarte urâte. Nu au legătură cu estetica pantalonului și nuanța acestui costum, dare ție îți vine superb. Nu s-a făcut un styling, Carina. Carina nu are o ținută. E foarte greu să comentez ceva care din punctul meu de vedere nu se constituie într-o ținută.