Carina de la Bravo, ai stil 2023 a fost din nou criticată pentru mersul ei pe tocuri. Nu doar Raluca Bădulescu a observat cât de greu se descurcă concurenta, ci și Alexandru Abagiu a făcut un comentariu. Tânăra a mărturisit că nu poate să defileze din cauza pantofilor, motiv pentru care este mult prea concentrată pe mers.

Alexandru Abagiu: Dar ce pastile cu efect întârziat ai luat, Carina? Abia acolo te-ai activat, aici ce problemă ai avut, pe podiumul ăsta? Spune-mi și mie, că melodia e antrenantă, fata

frumoasă.

Citește și: Ce se întâmplă între Carina și Andreea? Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au dat cărțile pe față: „Se abține, nu mai este cum era înainte”

Carina: Cu pantofii.

Raluca Bădulescu: Cu pantofii?! Alexandru, și-a ales Tarkan. Să nu ai așa un sentiment din suflet? Ce probleme ai cu pantofii? Nu știi să mergi nici tu pe tocuri.

Hai mă... tu ai făcut sport de performanță, ai mușchii antrenanți. Cum poate cineva cu un corp ca al tău și o musculatură ca a ta să nu meargă pe pantoful ăla zburând? Ai vreo problemă?

Carina: Nu, nu am. Mă concentrez la mers și nu pot să îmi fac talentul prea tare.

Câte steluțe a primit Carina în această seară?

În ediția de joi seara, 25 mai 2023, Carina nu a primit nicio steluță din partea celor trei jurați. Asocierea articolelor vestimentare a fost una nepotrivită din mai multe puncte de vedere, iar jurații nu au putut trece peste acest aspect.

Maurice Munteanu: Eu nu găsesc dezirabilă asocierea dintre aceste două piese din denim: geanta și pantofii. Nu consider că această geantă se potrivește cu geanta.

Nu văd rostul unor cerceluși în combinație cu aceste piese vestimentare. Totul se duce într-o chestie așa spălăcită. Ce mă fac cu tine?

Alexandru Abagiu: Geanta pare nemișcată. Cromatic de bej cu albastru e o cromatică pe care am lăudat-o, dar în condițiile în acare gramajul este un corect. Partea de beauty te avantajează, dar nu este ceva nou pentru tine.

Raluca Bădulescu: Este în trend. Ai rupt iarăși magazinul ăla. Tu te îmbraci exclusiv de la același magazin, zi de zi. Au intrat în forță toate mortăciunile astea de culori. Nu e greșită ținuta, dar este puțin.