În ediția concept din această seară, 26 mai 2023, tema a fost „Look de festival”. Concurentele au putut să își dea frâu liber creativității și să inventeze propriile festivaluri la care să meargă. Iris a anunțat că merge la Festivalul Luizei, fosta concurentă în sezonul 8, care are loc în Târgu Jiu!

Citește și: Iris, îndrăgostită de un vlogger celebru? Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 i s-a confesat Ilincăi Vandici: „Poate îl aduc și într-o gală”

Andreea: Îmi place foarte mult ținuta pe care o porți. Îmi plac mult pantalonii și strălucirea lor. Mi-ar fi plăcut ca tricoul să aibă puțin alt gen de mânecă, un pic mai groasă și mai dreaptă și să ai în picioare niște ciocate de aceeași culoare.

Ce calificative a primit Iris în ediția concept din această seară: „Sunt multe amănunte care lipsesc”

Iris a reușit să contureze un look armonios, iar piesele vestimentare ales au fost lăudate de jurați. Cu toate acestea, ei i-au transmis că putea să facă mult mai mult pe partea de styling, iar look-ul pare neterminat. Notele pe care Iris le-a primit în această seară sunt: Maurice Munteanu- 3, Raluca Bădulescu- 4, Alexandru Abagiu- 4.

Alexandru Abagiu: Îmi place foarte mult părul, pentru că nu te-ai străduit foarte tare.

Un alt clișeu ale festivalelor sunt cristalele pe care fetele și le pun pe față, îmi place cum le-ai spus tu, dar este un look cu siguranță îți ia ochii, îți ia mințile.

Citește și: Iris, pregătită de întâlnire. Tânăra a ales să îl invite în mod public pe cel de care îi place în oraș: „O siluetă de sirenă”

Maurice Munteanu: Și în cazul tău există ceva previzibil și neterminat. Îmi place că ai pus un tricou alb. Aș fi pus altceva în picioare, ori sandale cu platformă ori niște ciocate autentice într-o nuanță similară. Agitam puțin mai mult styling-ul. Îmi place ce a ieșit, dar l-aș fi agitat puțin.

Raluca Bădulescu: Eu m-aș fi agitat din punct de vedere stilistic, sufletesc, dacă tu ai fi intrat cu Luiza pe aceste porți.

Mi-a plăcut foarte mult povestea. Exact cum a spus Maurice, nu este suficient elaborat. Te-ai axat pe niște amănunte care contează enorm. Cureaua e mișto, cum ți-ai aranjat tricoul, cum ți-ai pus eșarfa, faptul că ai făcut un look cu paiete. Sunt multe amănunte care lipsesc, care puteau fi adăugate. Greșit nu este nimic. Nu știu ce a pățit Iris pentru că la început a avut o perioadă în care lăsase puțin pedala, călcase pe frână.
S-a accelerat și îmi place.