Iris de la Bravo, ai stil 2023 a creat vâlvă în competiție după ce a dezvăluit că un vlogger celebru din România a făcut mai multe comentarii pozitive despre ea și i-a transmis că o susține în competiție. Ilinca Vandici a luat-o la întrebări pe concurentă despre cum ar arăta bărbatul ideal din viața ei.

Citește și: Iris a dat lovitura! Tânăra i-a cucerit pe jurați cu look-ul ei inedit: „De la vârful cozilor, până la vârful pantofilor, aș purta tot”

Iris: Eu n-am înșelat niciodată, dar mă înșel pe mine. Tot îmi promit că mă pun pe mâncat sănătos, să îmi fac un program și nu reușesc. Astăzi fac un casting și îmi caut un manager pe lifestyle. El sau ea să vină să îmi facă program, să fie o autoritate.

Ilinca Vandici: Am o idee! Un suflet cald, un iubit.

Iris: Nu vreau suflet cald, nu vreau iubit. Vreau pe cineva care să se impună.

Ilinca Vandici: Dar un iubit poate să se impună.

Iris: Nu îmi trebuie. Sunt bine.

Ilinca Vandici: Cum arată bărbatul visurilor tale?

Iris: Eu am o problemă, că nu prea îmi plac bărbații. Îmi plac copiii, Ilinca, dar să nu se înțeleagă greșit. Îmi plac băiețeii și ca aspect fizic, dar și ca personalitate, dar maturi emoționali. Cu simțul umorului neapărat, autoironie neapărat, să vorbesc cu el și să mă pierd.

Iris de la Bravo, ai stil 2023 i-a scris vloggerului celebru: „Îmi place personalitatea lui”

Într-o ediție trecută, Iris a venit cu o ținută propusă de a ieși la întâlnire cu vloggerul Alex Zlăvog. Ilinca Vandici a întrebat-o pe concurentă ce părere are despre vlogger sau dacă i-a spus că a creat o poveste în emisiune pentru el. Întrebată dacă este îndrăgostită de el, Iris a negat acest aspect, însă concurentele au observat că tânăra pare interesată de el.

Ilina Vandici: I-ai spus lui Alex că te-ai îmbrăcat și ai defilat în emisiune special pentru el?

Citește și: Iris a dat-o de gol pe Andreea! Nu i-a venit să creadă ce i-a spus Constanției: „Ai făcut semn că avem lavalieră și să nu vorbească acum”

Iris: Știam ce vâlvă va crea acest subiect. Mi-am dat seama că nu îi știu nici numele de familie. Poate îl aduc și într-o gală dacă vrea, dar nu, ar fi deja forțat.

Poate are iubită, dar nu s-a dat la mine, a avut doar niște comentarii de apreciere. Eu mă îndrăgostesc foarte greu și dacă mă îndrăgostesc nu îmi mai trece. Dacă e să fiu sinceră e și o chestie de marketing aici. El a avut doar cuvinte de laudă la adresa mea. I-am zis în privat că am făcut o poveste despre el. I-am dat mesaj.

Ilinca Vandici: Cam cât de mult îl placi?

Iris: Nu știu, nu l-am cunoscut față în față. Îmi place personalitatea lui din câte am apucat să observ, îmi place umorul lui, îmi place și aspectul fizic. Nu știu dacă există real interes acolo din partea mea sau din partea lui. Nu știu cum e el în viața reală.