Alexandra a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” ca un leu în junglă! Alexandra este cea de-a doua tânără care a intrat de astăzi în competiția „Bravo, ai stil!”, alături de Rebeca.

Tânăra a venit ca o furtună în platoul îndrăgitei emisiuni de fashion, pe ritmuri de manele și cu planuri foarte mari pentru parcursul ei în show-ul vestimentar.

Alexandra a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” ca un leu în junglă! Tânăra este make-up artist și are 23 de ani: „Am venit să fac ravagii”

Tânăra este make-up artist și are propriul salon, în cadrul căruia își desfășoară activitatea. Încă de la o vârstă fragedă, aceasta a cochetat cu modelingul. Se descrie ca fiind o fire versatilă și cameleonică.

„Eu sunt Alexandra Dumitru, vin din Slatina, și am venit să fac ravagii la Bravo, ai stil! Am 23 de ani, sunt zodia Scorpion.

Sunt o persoană extraordinar de versatilă și îmi adaptez starea în funcție de stilul în care mă îmbrac în ziua respectivă și asta cred că o să facă diferența și aici în competiție, pentru că o să fiu foarte cameleonică. Am venit ca să câștig și le avertizez pe concurente că urmează să cunoască viitoarea câștigătoare Bravo, ai stil!

Citește și: Ținuta lui Beatrice, complimentată! Totuși, Maurice Munteanu i-a atras atenția tinerei: „Nu e o chestie corectă față de competiție și față de colegele tale”

Dacă o să câștig premiul cel mare toți bănuții ăia drăguți o să îi investesc în mine și în ceea ce îmi place să fac, adică modă și make-up, sau o să-mi cumpăr un ceas. Mă mai gândesc.(...) Sunt make-up artist de la 17 ani și model de la 14 ani. Am un salon de beauty, unde activez ca make-up artist, deci pot să mă numesc și antreprenoare”,

a spus Alexandra.

Noua concurentă are planuri mari. Tânăra vrea să își facă simțită prezența: „Am venit să fac puțin zvâc”

Încă de când a intrat în platou, Alexandra spune că a observat cum au privit-o celelalte concurente. Aceasta spune că a venit în emisiune pentru a câștiga și pentru a da un nou aer show-ului TV.

„Am văzut niște zâmbete din partea lor, dar simt o privire pătrunzătoare și am simțit că tremurau puțin scaunele. De asta am venit ca o tornadă. Am venit ca un leu în junglă, să fac puțin zvâc aici, în emisiune”, a mărturisit noua concurentă.

Citește și: Ținuta Ioanei, aspru criticată! Look-ul concurentei a fost pus la zid: „Dacă era la mișto era mai bine”

Din prima ediție, make-up artistul a mărturisit și care este unul dintre defectele sale. Este vorba despre faptul că aceasta nu prea ascultă persoanele care vorbesc în jurul ei.

„Ăsta îl pot trece la defecte pentru că de multe ori mi s-a spus că nu prea ascult ce se întâmplă în jurul meu. Prietenii, familia, mama în special(n. red. mi-au spus asta)”, a mai spus Alexandra.