Ținuta Ioanei, aspru criticată! Ioana a ales să poarte piese închise la culoare pentru ediția concept din această seară.

Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 a ales să poarte o rochie neagră, cu o jachetă și un voal, la care a asortat un buchet de trandafiri.

Ținuta Ioanei, aspru criticată! Celelalte concurente nu au fost deloc impresionate: „Nu mi se pare o ținută pentru o gală Bravo, ai stil!”

Beatrice și Georgiana au comentat look-ul concurentei și, în același timp, au criticat outfitul acesteia. În opinia lor, ținuta Ioanei nu a fost nici pe departe una suficient de bună pentru o gală „Bravo, ai stil!”.

Beatrice: „Din păcate mie nu-mi place. Nu mi se pare o ținută pentru o gală Bravo, ai stil! Eu mă confrunt în general cu această problemă, să mă conformez cu ținute cât de cât glam pentru aceste ediții concept.

Aceasta nu mi se pare o ținută deloc glam. Nu-mi place accesoriul de pe cap. Nu mi se pare nici suficient, nici plăcut ochiului.”

Citește și: Look-ul Mariei, cuceritor. Tânăra i-a impresionat pe jurați: „Ai cea mai bună ținută din platou”

Georgiana: „Nu văd elementul glam, aș fi vrut ceva să zic wow și nici legătura cu Vegas.”

Raluca Bădulescu, vehementă cu privire la look-ul Ioanei: „Ceea ce porți tu nu este o ținută nici măcar pentru cursul săptămânii”

Jurații au criticat dur look-ul Ioanei. Spre deosebire de celelalte tinere, care au considerat că ținuta noii concurente de la „Bravo, ai stil!” nu este suficient de bună pentru ediția concept, Raluca Bădulescu i-a spus verde în față aspirantei la marele premiu că look-ul ei nu îndeplinește nici standardele unui outfit bun pentru o zi obișnuită a competiției.

Raluca Bădulescu: „Nu știu că se spun. Situația este în felul următor: ceea ce porți tu nu este o ținută nici măcar pentru cursul săptămânii la Bravo, ai stil! Ținând cont de conceptul din seara aceasta, care este extrem de generos, tu ai ales să vii cu o rochie neagră, previzibilă, urâtă, o jachetă neagră urâtă, niște bocanci care nu sunt bocanci.

Asta nu este nimic. Ținuta pe care a făcut-o nici măcar nu era la mișto, că dacă era la mișto era mai bine.”

Citește și: Ioana este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra a venit pregătită să îi dea gata pe jurați: „Eu am avut un șoc”

Alexandru Abagiu: „Ai început și cu această melodie și mi-e foarte frică pentru tine.”

Ioana a obținut 1 din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Maurice Munteanu, în timp ce Alexandru Abagiu a considerat că look-ul concurentei merita două puncte.