Ioana este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. Prima zi a noii săptămâni de competiție a venit cu surprize, atât pentru concurente, cât și pentru telespectatori.

Astăzi, o nouă tânără a intrat în competiția de fashion, cu speranța de a-i impresiona pe jurați prin ținutele pe care urmează să le prezinte în platoul show-ului vestimentar.

Ioana este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra își dorește să arate mereu bine: „Pasiunea de a fi o prezență care face plăcere ochiului”

Ioana a intrat încrezătoare în competiția „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra a prezentat o ținută pe placul celorlalte concurente și nu i-a lipsit nici măcar pentru o secundă încrederea în ea.

Concurenta a dezvăluit că a cochetat cu modelingul în trecut, ceea ce a contribuit la pasiunea pentru modă pe care o are astăzi.

Citește și: Carina, „mersul” la control! Raluca Bădulescu, indignată de defilarea concurentei de la „Bravo, ai stil!”: „Nici tu nu știi să mergi pe tocuri?”

„Bună! Sunt Ioana și tocmai am intrat în competiția Bravo, ai stil! Pasiunea pentru modă vine din pasiunea de a arăta bine complet, de a fi o prezență care face plăcere ochiului. Stilul vestimentar poate fi fluctuant, în funcție de ce geamăn se trezește în dimineața respectivă, pentru că eu sunt în zodia Gemeni și acest aspect al vieții mele presupune o dualitate. Îmi place uneori să fiu mai sport, cum am și intrat în competiție, îmi place de cele mai multe ori să fiu sexy, versatil, dar această tonalitate de senzualitate se regăsește

mai mereu în ținutele mele și, dacă nu se regăsește în ținute, rezultă din atitudine. Nu m-am gândit încă ce aș face cu premiul pentru că vreau să merg pas cu pas, din etapă în etapă, cât mai departe posibil. Dacă ajung spre finală și câștig marele premiu, clar o vacanță frumoasă înainte de toate și în rest mai vedem”, a spus Ioana.

Look-ul Ioanei, foarte apreciat de jurați: „Partea de beauty mi se pare că ți se potrivește foarte bine”

Prima ținută pe care Ioana a prezentat-o în platoul „Bravo, ai stil!” 2023 a fost una cu influențe army, care a fost pe placul celor trei jurați. Outfit-ul de astăzi al tinerei i-a adus trei steluțe din partea Ralucăi Bădulescu, a lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu: „Îmi dai vibe de Top Gun. Partea de beauty mi se pare că ți se potrivește foarte bine dar din start te suspectez că ai niște stereotipuri în ceea ce te privește și sper ca această scenă să îți ofere șansa să experimentezi mai mult cu tine.”

Citește și: Maria, blamată pentru că ar fi copiat o ținută! Constanția este revoltată: „Internauții observă tot ce copiezi”

Maurice Munteanu: „Eu am avut un șoc când ai intrat pe porțile alea, pentru că semeni unu la unu cu buna mea prietenă din liceu.”

Raluca Bădulescu: „Dacă ai observat până acum, melodiile pe care s-a defilat până acum n-au fost tocmai... Mă bucură intrarea ta în competiție foarte mult.”