Look-ul Mariei, cuceritor. De când a intrat în competiție, Maria a reușit constant să îi impresioneze pe jurați și să realizeze outfituri atât pe placul acestora, cât și pe placul competitoarelor sale.

Și în această seară concurenta a reușit să îi dea pe spate pe membrii juriului prin hainele pe care le-a purtat în platoul „Bravo, ai stil!”.

Look-ul Mariei, cuceritor. Celelalte competitoare au fost impresionate: „Îmi place foarte mult partea de sus”

Iris și Constanția au comentat look-ul pe care l-a realizat Maria. Ținuta concurentei a fost pe placul competitoarelor sale, însă acestea au avut mici obiecții.

Iris: „Îmi place foarte mult partea de sus. Îmi place geanta, îmi place părul. Îmi place că ai optat pentru o linie de roz sub ochi. Mă perturbă puțin viermișorii de pe colanți și de pe pantofi.

Îmi place ideea de strălucire în partea de jos. I-aș fi făcut ori mai mari, mai vizibili, ori aș fi mers pe un colant cu un luciu. Nu-mi place execuția neapărat.”

Citește și: Ținuta lui Iris, aspru criticată! Concurenta nu a reușit să convingă: „Nu-mi place culoarea, nu-mi place asortarea”

Constanția: „Eu la ținuta aceasta aș fi renunțat la toate aplicațiile din partea de jos și aș fi pus mai multe aplicații la sacou.

Sus să fie încărcat și jos nimic. În rest îmi place accesorizarea. Geanta este foarte potrivită.”

Maria a primit trei steluțe din partea juraților: „Din start ești pe placul meu”

Maria i-a dat pe spate pe jurați. Noua coafură pe care a abordat-o concurenta a fost cu adevărat pe gustul Ralucăi Bădulescu, a lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu.

În timp ce colegii săi au complimentat-o, Maurice Munteanu a concluzionat faptul că Maria a prezentat cea mai bună ținută din această seară, de la „Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu: „Despre ținută ce să spun, în afară de faptul că îmi place la nebunie. Te-ai gândit să accesorizezi niște ghete și un colant. Continuitatea iar faptul că la mijloc ai lăsat bucata aia complet lipsită de cristale arată ca un overall.

Îmi place geanta pe care ai ales-o. Ținuta este foarte bună.”

Citește și: Ioana este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra a venit pregătită să îi dea gata pe jurați: „Eu am avut un șoc”

Alexandru Abagiu: „Arăți de parcă ai luat niște cizme și s-au lipit niște lipitori de cristale pe tine.

Cum aș putea să nu-ți dau Bravo, ai stil! în condiția în care eu am purtat un sacou cu cristale în prima ediție?! Din start ești pe placul meu.”

Maurice Munteanu: „Ai cea mai bună ținută din platou.”