Maria de la Bravo, ai stil 2023 a câștigat rapid popularitate în rândul telespectatorilor. Concurenta a mărturisit că se confruntă și cu multe mesaje răutăcioase, care au ajuns la urechile ei prin intermediul familiei și a prietenilor. Ea a aflat că este percepută drept o fire arogantă, iar asta s-ar fi dedus din atitudinea ei în emisiune.

Citește și: De unde a pornit zvonul cum că Maria ar fi stilist? Totul ar fi început încă din prima zi în care tânăra a intrat în competiție: „Aveam așteptări mai mari”

Ilinca Vandici: Ai căpătat rapid popularitate în mediul online, dar ai spus că ai primit mesaje din partea apropiaților că ești percepută ca fiind rece și cu capul pe sus. De ce crezi asta?

Maria: Am văzut ce circulă în mediul online, că aș fi foarte arogantă și încrezută, cu capul pe sus. Niciodată nu am vrut să induc genul acesta de comportament.

Am vrut doar să fiu profi și să îmi dau părerea într-un mod elegant. Am înțeles că le comentez un pic mai dur ținutele fetelor, că dau comentarii că mă dau cunoscătoare în domeniu, asta le-am transmis eu probabil. Știu ce văd, spun ce îmi place, îți comentez ce nu îmi place, dar o spun cu încredere.

Andreea: Poate atitudinea ei din primele zile i-a deranjat pe cei de acasă și i-a făcut să considere acest lucru.

Maria: Este important ca eu să mă consider cea mai bună, asta mă aduce aici. E foarte important în aceeași măsură ca oricare dintre voi să se simtă cea mai bună.

Andreea: Eu așa deduc lucrurile, nu mă privește pe mine. Încerc doar să înțeleg.

Ce părere au concurentele de la Bravo, ai stil 2023 despre Maria: „A fost gura de aer proaspăt care lipsea din emisiune”

Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 și-au dat cu părerea despre motivele pentru care cei de acasă și-au format această părere despre Maria. Andreea este de părere că atitudinea ei din prima ediție, când a mărturisit că se vede câștigătoarea sezonului 8, i-ar fi făcut pe cei de acasă să o perceapă drept arogantă. Pe de altă parte, Carina și Iris nu sunt de aceeași părere.

Citește și: Cine o ajută pe Maria de la Bravo, ai stil 2023? Concurenta sezonului 8 nu s-ar fi descurcat fără el: „Îmi ia genți, îmi ia pantofi”

Carina: Nu mi s-a părut deloc superioară și nici arogantă. Dacă cineva este sigur pe el și știe ce poate, de ce îl privim ca pe un om arogant? Pur și simplu e sigur pe el, știe ce poate. Nu o văd arogantă deloc.

Iris: Ea a fost gura de aer proaspăt care lipsea din emisiune. Am spus-o și nou de câteva ori, a spus-o publicul. Pentru cei care confundă încrederea de sine cu aroganța, ce pot să le zic, să trăiască în continuare în întuneric.

Andreea: Nu simt nevoia să fac rău unui om.

Carina: Dar Maria cui a făcut rău?

Andreea: Vorbeam despre mine, am zis în viața mea de zi cu zi, ce treabă are Maria în treaba asta?

Carina: Ea primește hate și comentarii negative și tu spus-o cumva că ceea ce sădești, aia primești. Nu?

Andreea: Nu am spus-o când am fost întrebată de comentariile ei, am spus-o când am fost întrebată de comentariile mele.