De unde a pornit

zvonul cum că Maria ar fi stilist? De când a intrat pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!” și a precizat faptul că lucrează ca fashion advisor în cadrul unui magazin, asupra Mariei au început să planeze suspiciuni cum că ar fi stilist.

Chiar dacă tânăra a explicat ulterior ce atribuții are la locul de muncă, și că sunt total diferite de un cele ale unui stilist, iată că un lucru a rămas încă nerezolvat.

De unde a pornit zvonul cum că Maria ar fi stilist? Totul ar fi plecat de la bănuiala Milenei: „Nu m-am gândit să acuz”

Ilinca Vandici a vrut ca tot adevărul în povestea meseriei Mariei să iasă la suprafață, așa că a întrebat-o pe Carina de unde consideră aceasta că a pornit zvonul cum că Maria ar lucra de fapt ca stilist.

Milena a recunoscut că a bănuit faptul că Maria ar lucra ca stilist, pentru că la început atât ea, cât și celelalte fete au crezut că fashion advisor este sinonim cu stilist.

Ilinca Vandici: „E adevărat că zvonul cum că Maria ar fi stilist a pornit de la Milena, și nicidecum de la Constanția?”

Carina: „Ne-am întâlnit să luăm pantofi și a venit Milena și mi-a zis că Maria este stilist.”

Citește și: Maria a reușit din nou să îi impresioneze pe jurați. Ținuta concurentei i-a cucerit pe cei trei: „Ești la o distanță incredibilă față de tot ce se întâmplă în acest sezon”

Milena: „Dar nu m-am gândit să acuz, nu stau să fac aici poliție cu nimeni. După club, când am stat toți la o masă, mi-a zis cineva că a auzit asta(n.red. că Maria ar fi stilist).”

Carina: „Nu știu de la cine a pornit zvonul, eu pot să spun doar ce mi-a zis mie Milena, când ne-am întâlnit.”

Milena: „Nu am spus decât că eu înțelesesem la momentul respectiv, la fel ca fetele, că noi înțelegeam că fashion advisor înseamnă stilist.”

Iris: „Aveam toate nedumerirea asta legate de meseria Mariei. Mai târziu eu am aflat că nu e. Dar toate am participant. Constanția a adus asta în platou.”

Maria, dezamăgită de atitudinea colegelor ei de platou. Tânăra avea anumite așteptări de la concurente: „Ar trebui să știe niște noțiuni de bază”

După discuția din platou, Maria a mărturisit că s-ar fi așteptat ca celelalte concurente să știe cu exactitate ce presupune meseria de fashion advisor, mai ales că majoritatea au tangențe cu lumea modei și în viața de zi cu zi.

Citește și: Ținuta Georgianei, câștigătoare! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 i-a impresionat pe jurați: „Îți stă bine”

„Aveam așteptări mai mari să știe ce înseamnă(n.red fashion advisor) pentru că de asta nici nu am explicat în punctul ăla. Toate ar trebui să știe niște noțiuni de bază, mai ales că ele se învârt în zona asta a fashion-ului”, a spus Maria, în cadrul unui testimonial.