Maria este una dintre cele mai nou concurente de la Bravo, ai stil 2023, iar până acum are unele dintre cele mai apreciate ținute din partea juraților. Tânăra de 22 de ani și-a lăsat colegele fără cuvinte încă de la prima apariție în competiție. Venirea ei la Bravo, ai stil, sezonul 8, le-a ambiționat pe celelalte fete să muncească mai mult.

Citește și: Maria, o amenințare pentru celelalte concurente? Tinerele au spus tot: „Ea se îmbracă foarte bine”

Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 este absolventă de la UNarte și a mărturisit că se vede câștigătoarea sezonului 8. maria de la Bravo, ai stil 2023 a fost susținută de către iubitul ei să participe la cea mai urmărită emisiune de modă din România. În cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Backstage”, concurenta a dezvăluit că iubitul ei este în un real ajutor în parcursul ei în cadrul competiției.

Maria a mărturisit că iubitul ei, care lucrează și el în domeniul modei, o ajută cu achiziționarea hainelor pentru competiție, în timp ce ea se află la filmări și ea rămâne fără timp.

„Iubitul meu mă susține foarte mult. Noroc că îl am pe el, pentru că pot să mă echilibrez cu job-ul pe care îl am și filmările. Când nu pot eu, poate el. Își face programul după mine.

Îmi ia genți, îmi ia pantofi, îmi ia tot ce am nevoie. Eu doar îi scriu exact ce am nevoie, de unde am nevoie, când nu pot eu, bineînțeles. Lucrează în același domeniu, dar în partea bărbătească. Îmi dă niște opinii foarte bune și foarte constructive”, a declarat Maria în cadrul interviului.

Maria de la Bravo, ai stil 2023, despre celelalte concurente: „Sper că le este teamă de mine”

Întrebată dacă crede că celelalte concurente se tem de ea, în contextul în care are unele dintre cele mai apreciate ținute de către jurați, Maria a afirmat. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că asta te face o concurentă puternică, cu șanse de a câștiga marele premiu.

„Sper că celorlalte concurente le este teamă de mine. Asta înseamnă să fii o concurentă puternică.

Nu mi-au spus-o direct că le este direct frică de mine, dar mi-au apreciat întotdeauna stilul, cumva consider că da, probabil mă consideră o concurentă puternică. Am fost primită foarte bine. Nu mă bag în conversații, să mă bag în anumite discuții. Am prins câteva conexiuni cu anumite dintre ele. Pot să zic că sunt mișto și m-au primit bine. Și ele îmi validează stilul și ce fac pe platou”,
a adăugat Maria de la Bravo, ai stil 2023.