De la venirea ei în emisiune, Maria a reușit să câștige de fiecare dată laude din partea juraților. Concurenta sezonului 8 vine mereu cu ținute bine puse la punct, cu piese potrivite, dar și cu atitudine. În ediția de foi seara, 25 mai 2023, Maria a primit aprecieri pentru look-ul ei. Unele dintre concurente i-au mărturisit că ar fi schimbat anumite piese din ținută.

Citește și: De unde a pornit zvonul cum că Maria ar fi stilist? Totul ar fi început încă din prima zi în care tânăra a intrat în competiție: „Aveam așteptări mai mari”

Andreea: Îmi plac pantalonii. Nu îmi plac pantofii, nu îmi plac ei în sine. Ce nu îmi place e cum ți-ai pus brățara pe mâna stângă, nu înțeleg de ce.

Constanția: Îmi place ce ai făcut în seara asta. Aș fi renunțat la geantă. Aș fi ales una fără model. Ciorapul l-aș fi dus mai sus, mi se par multe tăieturi.

În rest, e un look foarte bun.

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe: „Inutil să spun că îmi place foarte mult styling-ul”

În ediția Bravo, ai stil 2023 din această seară, Maria a obținut trei steluțe din partea juraților. Concurenta a primit doar cuvinte de laudă din partea celor trei jurați.

Alexandru Abagiu i-a făcut o singură recomandare cu privire la modul cum să își aranjeze părul în edițiile viitoare.

Raluca Bădulescu: Piesa pe care defilezi, ținuta pe care o ai, inclusiv mimica. În momentul în care defilez tu intri în piesa respectivă. Ținuta este foarte bună. Îmi place lungimea pentru acești pantaloni din denim. Ce ne mai întindem aici.

Citește și: Maria, o amenințare pentru celelalte concurente? Tinerele au spus tot: „Ea se îmbracă foarte bine”

Maurice Munteanu: Eu am avut acum niște ani o obsesie pentru o cântăreață pentru PJ Harvey. Îmi aduci aminte foarte tare de PJ Harvey, are un ceva. Inutil să spun că îmi place foarte mult styling-ul. Are și ceva de rock, ceva sexy, ceva actual.

Alexandru Abagiu: Îmi aduci aminte de o perioadă foarte dragă mie. Prin 2005-2006 călătoream foarte des în Japonia, în Tokyo.

Acolo exista un bar unde fetele se îmbrăcau ca tine. La momentul respectiv erau considerate cele mai trendy, erau mai gotice. Mi se pare un look retro reinterpelat și adus în actualitate de tine. Îmi place de tine cu buze, cu machiaj. Aș vrea să te văd și cu păr normal, alte variante. E un look impecabil, bine pus la punct.