Ioana, ținută de trei steluțe în această seară la „Bravo, ai stil!”. În această ediție a sezonului cu numărul 8 „Bravo, ai stil!” 2023, cea mai nouă concurentă din cadrul emisiunii de fashion a ales ca inspirație un look iconic.

Astfel, tânăra a purtat o reinterpretare a celebrei „revenge dress”, care a fost foarte apreciată, atât de către colegele sale, cât și de către jurați.

Ioana, ținută de trei steluțe în această seară la „Bravo, ai stil!”. Competitoarele noii concurente, deranjate de încălțămintea acesteia: „Nu-mi plac pantofii”

Carina și Maria au comentat ținuta Ioanei. Cele două concurente au fost impresionate de cât de bine îi punea în evidență rochia trupul noii concurente.

Totuși, pantofii din piele întoarsă au reprezentat un minus pentru look-ul final, în opinia lor.

Citește și: Ținută norocoasă pentru Carina. Concurenta a primit două steluțe din partea juraților: „Este cea mai bună ținută pe care o porți de vreo trei săptămâni”

Carina: „Îmi place rochia foarte mult, dar nu-mi plac pantofii. Parcă aș fi pus ceva mai rafinat. Nici geanta nu-mi place foarte mult. Dar rochia îmi place foarte mult.”

Maria: „Îmi place și mie ținuta per total. Aș schimba pantofii pentru că ai perle la gât și sunt prea finuțe pentru acești pantofi de piele întoarsă.”

Ioana a primit mai multe sfaturi din partea juraților: „Până la vârsta ta se presupune că ai acumulat tot felul de acareturi”

Jurații au apreciat ținuta Ioanei, însă i-au recomandat ca pe viitor să fie mult mai atentă la detalii și la calitatea pieselor vestimentare pe care le poartă.

Cu toate acestea, în această seară, Ioana a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților.

Maurice Munteanu: „Dragă, când facem un look de genul ăsta, care vrea să exprime clasă, piesele sunt cele mai importante. Îți vine foarte bine look-ul. Aș fi ales alți pantofi. Nu mă deranjează că ai pus stiltto, dar aș fi pus ceva cu tocul cui.

Eu aș fi fost puțin mai atent la alegerea pieselor.”

Citește și: Andreea, apariție de poveste în platoul „Bravo, ai stil!”. Jurații au fost cuceriți: „Am seznația că mă uit la tavanul Capelei Sixtine”

Alexandru Abagiu: „E un look iconic cel pe care îl prezinți tu în această seară. Eu aș fi preferat să fie un singur șirag de perle.

Atenție la detaliile pe care le alegi, geanta este total nepotrivită.”

Raluca Bădulescu: „Eu mă așteptam din partea ta, în comparație cu celelalte concurente, să vii cu mult mai multe piese, pentru că până la vârsta ta se presupune că ai acumulat tot felul de acareturi. Apelezi la niște lucruri iconice destul de periculoase.”