Iris și Andreea, schimb dur de replici! În ultima perioadă, concurentele de la „Bravo, ai stil!” au făcut mai multe dezvăluiri despre Andreea.

Discuțiile dure dintre acestea au continuat și astăzi, atât în culise, cât și în platoul emisiunii de fashion de la Kanal D2.

Iris și Andreea, schimb dur de replici! Discuția dintre concurente a escaladat: „Îți pică măștile”

Iris consideră că până în acest moment Andreea a purtat mai multe căști și că, de la un timp, acestea ar fi început să cadă. Iată care ar fi și motivul care le-ar fi determinat pe noile concurente să nu se apropie prea mult de studenta din Botoșani.

Mai mult decât atât, Iris a mai dezvăluit că nu o place deloc pe Andreea și că nu rezonează cu felul ei de a fi.

Iris: „Îți pică măștile. În competiție toți obosim la un moment dat. Oprește-te în al 12-lea ceas. Au venit fetele și au văzut ce se vede de acasă și ce e aici. Maria, Georgiana. De ce nu interacționează nimeni cu ea și nu s-au apropiat de ea? Crezi că acasă o vedeau cum este aici?(...) S-au întâmplat cam multe lucruri pe care nu am dovezi să le explic, că de asta nu am ce să mai zic.

Asta e opinia mea. Mi-am demonstrat cine este ea pe parcursul acestei competiții. Nu-mi place de ea. Nu rezonez cu ea. Nu cumpăr ce vinde.”

Citește și: Andreea, apariție de poveste în platoul „Bravo, ai stil!”. Jurații au fost cuceriți: „Am seznația că mă uit la tavanul Capelei Sixtine”

Andreea: „Și atunci de ce tot inițiezi discuții? Dacă te-ai săturat și nu știu ce.”

Iris: „Discuțiile s-au inițiat pentru că am luat măsuri în ceea ce privește comentariile din online, venite de la rudele tale.”

O rudă a Andreei a scos-o din minți pe Iris. Concurenta a criticat-o dur pe competitoarea sa: „Nu înjură, dar este fix la limită”

Toate discuțiile din platou ar fi pornit de la comentariile negative pe care le-au primit toate concurentele în mediul online.

În acest context, Andreea i-a spus verde în față concurentei că cei care îi spun pe Instagram că este rea, ar avea dreptate.

Iris: „Rudele ei sunt cele mai active și dau cu cel mai mult hate în toate concurentele. Da, nu înjură, dar este fix la limită.”

Citește și: De Ziua Copilului, Iris și-a făcut o bucurie! Și jurizarea i-a adus zâmbetul pe buze: „Ai ceva de morcoveață”

Andreea: „Nu cred că este ea singura persoană care spune asta. Dacă era singura da, înțelegeam, dar uite-te și tu puțin la comentariile tale. Ți-a spus că ești rea. Scuză-mă, dar e adevărat. Tu nu vezi ce faci de la începutul competiției?”

Iris: „Ce fac? Te terorizez?”

Andreea: „Da.”

Iris: „Sunt un monstru și te terorizez.”