Dublă eliminare la „Bravo, ai stil!” Ediția concept din această seară a adus o surpriză de proporții, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurente. Ilinca Vandici a anunțat aproape de finalul ediției că două concurente vor părăsi competiția.

Dublă eliminare la „Bravo, ai stil!” Carina și Constanția au avut cel mai mic număr de voturi dintre cele patru fete propuse spre eliminare

În fața eliminării au ajuns patru concurente în această seară. Carina și Constanția au ajuns la un pas de a părăsi competiția după ce s-au aflat ambele pe penultimul loc în clasamentul punctelor din această seară de gală. Lor li s-au alăturat Beatrice, în urma clasamentului stelelor și Andreea, după ce a fost nominalizată în unanimitate de către celelalte concurente.

Citește și: Ținuta Ioanei, surpriză neplăcută pentru jurați. Concurenta nu i-a impresionat: „Nimic nu-mi place. Nu înțeleg de ce ai făcut asta”

În urma voturilor exprimate de către telespectatori, Carina și Constanția au fost cele care au părăsit competiția de fashion, cu un număr de 16,2%, respectiv 2,7% din voturile exprimate.

Constanția și Carina, primele mărturisiri după eliminarea de la „Bravo, ai stil!”: „Am simțit eu ceva”

Cele două concurente au mărturisit în cadrul testimonialelor de după eliminarea din competiția de modă ce simt în urma votului publicului.

În timp ce Carina a dezvăluit că avea o mică bănuială că ea va fi cea care va părăsi competiția, Constanția le-a spus tuturor pe cine susține în continuare, dintre fetele care au rămas în lupta pentru marele premiu „Bravo, ai stil!”.

Citește și: Prieteniile dintre concurente, scoase la suprafață de ținuta Carinei? Alexandru Abagiu nu s-a abținut: „Vreau să nu ne mai ascundem după degete”

Carina: „Eu în fiecare dimineață când veneam îmi puneam lucrurile sus în dulap, însă de data asta nu le-am scos din valiză, pentru că am simțit eu ceva, am bănuit. Am zis că dacă e, le scot după.”

Constanția: „Ne-a părut bine de această experiență. A fost o experiență frumoasă, mă bucur că am trăit-o. O să le țin pumnii concurentelor.

Sunt deja două pe care și în timpul competiției, și după, tot le voi susține, pe Andreea și Iris, stilistic.”