Constanția, revoltată după ce a fost de mai multe ori nominalizată! În ultimele săptămâni, Constanția a fost mereu nominalizată de către celelalte aspirante la marele premiu „Bravo, ai stil!”.

Chiar dacă voturile telespectatorilor au ținut-o în continuare în competiție, tânăra s-a săturat să fie constant nominalizată de către colegele sale de platou.

Constanția, revoltată după ce a fost de mai multe ori nominalizată! Tânăra a mărturisit ce crede despre asta: „Am ajuns să cred că nici nu contează ce ținută am”

Constanția consideră că ea nu este nominalizată de către celelalte concurente doar din cauza stilului vestimentar, ci în special pentru că nu le-a intrat la inimă colegelor sale de platou.

Astfel, aceasta consideră că nominalizarea pentru eliminare se face în funcție de prietenii. Iris a încercat să îi ofere o explicație Constanției, însă tânăra nu a fost pe deplin mulțumită.

Ilinca Vandici: „Ai spus că, indiferent de ținuta pe care o vei purta, dacă vor fi nominalizări și eliminări, tu vei fi nominalizată

de restul concurentelor.”

Constanția: „Nu vreau să zic că da, cred că o să mă nominalizeze, pentru că am ajuns să cred că nici nu contează ce ținută am, că ele sunt obișnuite să spună Constanția, și oricum găsesc un motiv. Am fost extrem de drăguță la începutul competiției și oricum m-aș comporta cu ele, mă nominalizează. Poate le e frică să nominalizeze pe altcineva, nu știu.

Poate pe prietenii(n.red. se fac nominalizările), poate le e frică să nu strice relația. Eu sunt pe locul 4 din 8 și sunt la o steluță distanță de Andreea.”

Citește și: Look-ul Mariei, cuceritor. Tânăra i-a impresionat pe jurați: „Ai cea mai bună ținută din platou”

Iris: „S-a văzut cu ochiul liber faptul că tu crezi în forțele tale, și e bine că încerci și că nu vrei să te lași, te-ai simțit pusă la zid de noi, dar ținutele au vorbit

de la sine. Eu nu credeam că te-am nominalizat vreodată pe nedrept.”

Constanția: „Dacă ne uităm la topul steluțelor, nu am fost niciodată pe ultimul loc sau pe ultimele locuri.”

Iris: „Pentru mine, ținutele din timpul săptămânii reprezintă un interes, dar poate nu le găsesc la fel de apreciate cum au fost. Tu mereu ai fost între, nu ai fost niciodată nici foarte bine, nici foarte rău.”

Cele mai slabe concurente de la „Bravo, ai stil!”, în opinia Constanției. Beatrice a răbufnit: „Niciodată în viața asta nu m-am prezentat mai slab decât Constanția”

Constanția a considerat că, potrivit clasamentului steluțelor, alte concurente ar fi cele care ar trebui nominalizate pentru că, după părerea ei, sunt mai slabe din punct de vedere stilistic decât aceasta.

Pe lista tinerei se află Beatrice, Carina și nou venita Georgiana. În momentul în care și-a auzit numele, Beatrice i-a dat replica competitoarei sale.

Constanția: „Am spus de Beatrice, Carina și Georgiana.”

Beatrice: „Niciodată în viața asta nu m-am prezentat mai slab decât Constanția.”

Citește și: Carina de la Bravo, ai stil 2023 a deschis gala eliminatorie! Când s-a întors, jurații au rămas fără cuvinte: „Tratează-ne cu spatele!”

Constanția: „Și atunci de ce ești sub mine în clasament?”

Beatrice: „Pentru că ținutele nu au fost apreciate.”

Constanția: „Ele erau bune dar noi suntem fraieri pentru că nu au fost apreciate.”

Beatrice: „Este vorba și de atenția la detalii, și de articolele pe care le porți.”