Ținuta lui Beatrice, complimentată! Beatrice a ales să opteze ca în ediția concept din această seară să poarte o ținută în culorile dragostei, roșu și roz.

Look-ul pe care l-a conturat tânăra a fost pe placul juraților, care l-au complimentat. Totuși, nu toată lumea a fost încântată de ținuta pe care a prezentat-o Beatrice.

Ținuta lui Beatrice, complimentată! Look-ul nu a fost însă pe placul Constanției: „Mă duce mai mult cu gândul la o domnișoară de onoare”

Beatrice a ales o ținută inedită pentru a fi o mireasă în Vegas însă, în opinia Constanției, concurenta arăta mai mult ca o domnișoară de onoare. Comentariul tinerei a deranjat-o pe Beatrice, care i-a dat replica imediat.

Constanția: „Ținuta ta mă duce mai mult cu gândul la o domnișoară de onoare. Mi-ar fi plăcut ca rochia să fie mai lungă.”

Citește și: Andreea, pusă la zid de celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Iris și Carina o consideră falsă pe competitoarea lor: „Oamenii tăi, care înjură în online și ne jignesc pe noi restul, sunt reflexia ta”

Beatrice: „Dacă era mai lungă după ziceai că nu e nici lungă, nici scurtă, că are o lungime incertă.”

Constanția: „Nu, n-aș fi spus.”

Maurice Munteanu a luat-o la rost pe Beatrice: „Tu te concentrezi mai mult pe gale decât pe ținutele pe care le porți în timpul săptămânii”

Look-ul pe care l-a propus Beatrice în această seară a fost pe gustul juraților, însă atât Maurice Munteanu, cât și Raluca Bădulescu au observat că Beatrice încearcă mai mult în gale, din punct de vedere stilistic.

Juratul a luat-o puțin la rost pe concurentă și i-a spus verde în față că, în opinia sa, modul în care abordează competiția nu este unul corect. În final, Beatrice a primit nota 4 din partea celor trei jurați. 

Maurice Munteanu: „Ai făcut ce ai făcut și te-ai concentrat mai tare, mai mult pe gală decât pe ținutele din timpul săptămânii.

Ținuta din seara aceasta mie îmi place. Nu e o ținută fabuloasă, dar e o ținută care mie îmi place. Nu-mi place voalul, nu-mi place materialul de fapt. Dar îmi place overall-ul. Dar ce ne facem, pentru că tu te concentrezi mai mult pe gale decât pe ținutele pe care le porți în timpul săptămânii. Asta nu e o chestie corectă față de competiție și față de colegele tale.”

Citește și: Felul în care defilează Constanția, luat la disecat de celelalte concurente. Aspirantele la marele premiu au imitat-o pe tânără: „Are un mers amuzant”

Raluca Bădulescu: „Mă uitam la tine din momentul în care ai intrat. Îmi place foarte mult ceea ce porți. Singura observație, de ce nu este frumos voalul? La gale, eu am remarcat-o pe Beatrice pur și simplu strălucind.”

Alexandru Abagiu: „E foarte frumos. Îmi place pentru că desenează o structură aparte. Îmi place structura acestui neopren pentru că te înalță. E tipul de outfit pe care cred că l-ar purta la o nuntă la Vegas.”