Andreea, pusă la zid de celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. În ultimele zile, Andreea a fost considerată vinovată de către unele dintre competitoarele sale pentru că, pe parcursul timpului, acestea au primit comentarii negative din partea internauților.

În această seară însă, tinerele au deschis din nou subiectul iar discuția a escaladat.

Andreea, pusă la zid de celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Iris și Beatrice o consideră pe tânără cu adevărat rea: „O văd cea mai malefică dintre noi”

În culise, în cadrul, schimbului de replici pe care l-au avut o parte dintre concurente cu Andreea, acestea au mărturisit că o consideră pe tânără falsă, rea și vinovată într-o oarecare măsură de valul de hate cu care se confruntă ele.

Pe de altă parte, Andreea spune că oamenii de acasă reacționează în cadrul mesajelor și al comentariilor ca răspuns la atitudinea concurentelor din cadrul emisiunii.

Ilinca Vandici: „Andreea, a avut astăzi în culise un dialog dur între tine și celelalte concurente.”

Carina: „Eu nu suport răutatea și falsitatea, iar tu ești cea mai falsă persoană pe care eu am cunoscut-o în lumea asta. Stai liniștită că nu sunt numai eu de părerea asta.”

Andreea: „Dar cine mai este?”

Iris: „Eu pe Andreea o consider falsă.”

Carina: „Cine o mai vede falsă?”

Beatrice: „Eu. O văd cea mai malefică dintre noi.”

Carina: „Oamenii pe care tu îi atragi, oamenii din online, sunt exact reflexia ta. Oamenii tăi, care înjură în online și ne jignesc pe noi restul, sunt reflexia ta.”

Citește și: Georgiana a schimbat macazul. Tânăra nu a mai adoptat stilul vestimentar cu care i-a obișnuit pe jurați: „Ne-ai lăsat muți, dar nu știu dacă e de bine”

Andreea: „Tu ai tupeul să vorbești despre oamenii din online după câte ai vorbit aici. Eu nu cred că tu ai pretenția ca cineva să îți dea un comentariu frumos după câte ai făcut aici în emisiune.

Vezi de caracterul tău și de ce transmiți.”

Carina: „Eu nu pot fi falsă ca tine., Tu nu te arăți cum ești tu reală. Tu vrei să pozezi într-o fată care dă bine pe TV. În viața de zi cu zi mai ai momente când izbucnești.”

Iris: „Ai un rânjet pe față.”

Carina și Andreea, schimb dur de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Carina a răbufnit: „Susținătorii noștri sunt mult mai inteligenți”

Carina a fost enervată de modul în care a continuat discuția cu Andreea așa că tânăra a ajuns la concluzia cu cei care o plac pe studentă nu ar fi la fel de inteligenți precum cei care le susțin pe celelalte fete.

În acel moment, Andreea a  considerat că discuția a mers prea departe și a încercat să pună punct conversației.

Carina: „Susținătorii noștri sunt mult mai inteligenți.”

Andreea: „Gata. Ai exagerat prea mult. E bine să spun eu stop.”

Citește și: Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe, dar Maurice Munteanu i-a făcut o observație importantă: „Nu are ce să caute niciodată acolo!”

Carina: „Cine ești tu?”

Andreea: „Te-ai gândit că poate sunt oameni care pur și simplu nu te plac pe tine?”

Carina: „Și atunci de ce trebuie să ne înjure?”

Andreea: „Întreabă-i.”