Ținuta Andreei, apreciată. După ce nu a mai auzit nimic de la iubitul ei, Andreea a luat o decizie radicală și a plecat în Italia, pe un munte, ca să se călugărească.

Tânăra a ales să poarte o ținută foarte sexy și provocatoare, pentru a-și pune viața în ordine.

Ținuta Andreei, apreciată. Totuși, aceasta nu le-a dat pe spate pe competitoarele sale: „Nu îmi place cum pică”

Maria și Beatrice au comentat ținuta pe care a propus-o Andreea în această seară. Chiar dacă ideea de la care a pornit tânăra a fost una apreciată, look-ul ei nu a reușit să le dea pe spate pe celelalte aspirante la premiul cel mare.

Maria: „Îmi place ideea. Am o problemă cred cu țesătura fustei. Nu îmi place cum pică.

Mă gândesc că dacă ai fi schimbat țesătura probabil ar fi fost mai matchy cu cămașa și mi-aș fi dorit să fie puțin mai lungă, să acopere încălțămintea. Poate ar fi ajutat dacă ai fi pus un toc mai mic.”

Citește și: Constanția, surpriză pentru jurați. Tânăra le-a adus un cadou acestora: „Doamne Dumnezeule, ce ai făcut fetiță?!”

Beatrice: „Eu știu că a zis Maurice, în cazul meu, că poplinul niciodată nu merge cu această tafta foarte lucioasă.

Poate asta fiind o tafta rigidă, poate funcționează.”

Outfitul Andreei i-a adus două steluțe din partea juraților. Maurice Munteanu a taxat-o pe tânără: „Geanta și sandalele strică tot”

Look-ul din această seară al Andreei i-a adus două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu. Chiar dacă aceștia i-au atras atenția tinerei asupra anumitor aspecte din ținută, cei doi jurați au fost plăcut surprinși.

Pe de altă parte, Maurice Munteanu a taxat-o pe concurentă.

Raluca Bădulescu: „Ai făcut o mare greșeală. De ce ai ales tu sandalele astea argintiu, auriu, nehotărâte. Ar fi mers perfect sandale negre. Asocierea poplin cu satin, în cazul ăsta mie personal mi se pare că funcționează. Ținuta este foarte bună.”

Citește și: Andreea, în lacrimi după plecarea Milenei de la „Bravo, ai stil!”. Tânăra a răbufnit: „Se potrivea mai bine într-un concurs despre stil decât Carina”

Maurice Munteanu: „Păi și mie. E vorba de materialul din care este făcută fusta, care este foarte diferit de ceea ce purta Beatrice.(...) Să știi că mie nu-mi displace deloc ținuta, dar nu-mi place rezultatul final. Eu aș fi ales o fustă mai îngustă. Sandalele n-au nicio legătură. Ai greșit-o grav cu accesorizarea. Accesorizarea e nenorocire. Geanta și sandalele strică tot.”

Alexandru Abagiu: „Ce se întâmplă cu părul tău în momentul ăsta? Mi se pare că e un look care te încorsetează.

Îmi place fusta, îmi place cravata care conectează rigidul fustei cu relaxarea cămășii. Un look foarte bun.”