Constanția, surpriză pentru jurați. Ediția de astăzi a „Bravo, ai stil!” le-a adus o mare surpriză specialiștilor de la masa juriului.

Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a apelat la o altă colegă pentru a face rost de banane pentru cei trei jurați.

Constanția, surpriză pentru jurați. Tânăra a venit cu geanta plină de fructe: „Să le împărțiți voi cum vreți”

La începutul unei noi săptămâni de competiție, Constanția le-a adus un zâmbet pe buze juraților după ce a defilat alături de câteva banane.

Fructele s-au potrivit de minune cu ținuta pe care a pregătit-o și, chiar dacă se integrau perfect, aceasta a ales să le ofere juraților.

Ilinca Vandici: „Ai trei banane, câte una pentru fiecare jurat.”

Constanția: „Cu banana asta am împușcat-o pe Iris la defilare.”

Citește și: Constanția a dat cărțile pe față după ce a fost acuzată că a copiat o ținută! Tânăra a făcut o comparație între ea și Andreea: „Ambele am făcut copie”

Andreea: „Eu le-am adus de acasă.

M-a rugat să aduc de acasă două banane. De a treia nu știu de unde a făcut rost.”

Raluca Bădulescu: „Nici eu nu eram nepregătită. Jurata are a patra banană.”

Ilinca Vandici: „Să le împărțiți voi cum vreți.”

Noile haine ale Constanției i-au purtat noroc. Tânăra a primit trei steluțe din partea juraților: „Îți stă foarte bine și emani prospețime”

Constanția a schimbat garderoba și a renunțat momentan la hainele vintage, lucru aplaudat de jurați. Cei trei specialiști au apreciat look-ul tinerei, pe care l-au catalogat drept unul foarte proaspăt și pe care l-au recompensat cu numărul maxim de steluțe.

Raluca Bădulescu: „Ținuta este bună. Îți stă bine cu genul ăsta de rochii. Rochia am impresia că e nouă. Doamne Dumnezeule, ce ai făcut fetiță?!”

Citește și: Beatrice și Constanția, schimb de replici acide pe tema styling-ului! Detaliul de la care a pornit totul: „Nu văd nicio legătură!”

Constanția: „E totul nou.”

Maurice Munteanu: „Când avem o poplină, și poplina are și decupaje, niciodată nu punem în picioare un pantof din piele plină.”

Constanția: „Dar nu sunt din piele, sunt din paie.”

Alexandru Abagiu: „Povestea de alb curat e varianța Tanți 2.0. Îți stă foarte bine și emani prospețime.”