Look-ul lui Beatrice, criticat și apreciat în același timp. Beatrice își dorește să protesteze pentru o cauză importantă pentru ea, așa că tânăra a ales să poarte o ținută în tonuri închise.

Outfitul pe care l-a conturat tânăra a stârnit pe de-o parte reacții pozitive, însă și negative, atât din partea juraților și a celorlalte concurente.

Look-ul lui Beatrice, criticat și apreciat în același timp. Celelalte concurente nu s-au abținut: „Piesele sunt urâțele”

Iris și Maria au comentat ținuta din această seară a lui Beatrice. Tinerele nu au fost deloc date pe spate de piesele pe care le-a ales concurenta și nu s-au abținut să îi comunice acest lucru.

Iris: „În primul rând ești foarte frumoasă la față. Nu știu ce ai făcut dar e destul de târziu și dacă mă uit la colegele mele, tu zici că acum te-ai trezit, ai venit de la spa.

La ținuta asta mi-ar fi plăcut părul altfel. Este o coafură, poate ai văzut-o, cu bretonul pe o parte, niște țepi care ies din coc. De obicei am o pasiune pentru tractoarele în picioare, dar alea mă bat și pe mine.”

Maria: „Am o problemă. Vizual îmi displac pantalonii, poate și pentru că au acest elastic în talie. Te fac foarte mare.”

Citește și: Jurații au observat o schimbare la Milena! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 le-a atras atenția în timpul defilării: „Dar ce sobră e”

Beatrice:   „Mie chiar asta mi-a plăcut.”

Maria: „Și mie îmi place volumetria asta, la felul ăsta de pantaloni, însă aș fi pus alt tip de încălțăminte.

Corsetul mi-ar fi plăcut să fie mai mult în formă de body. Ideea este drăguță dar piesele sunt urâțele.”

Părerile juraților, împărțite. Outfitul lui Beatrice a primit două steluțe din partea acestora: „Nu am spus că fiecare styling este sau nu reușit, dar încerci”

În timp ce Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au apreciat ținuta conturată de Beatrice, chiar dacă nu i-a cucerit, Alexandru Abagiu a considerat că ar schimba aproape toate elementele din cadrul look-ului prezentat de economistă.

Maurice Munteanu: „Pe mine nu mă deranjează neapărat faptul că jeansul mare, nu mi se pare că te mărește neapărat. Problema e că dacă avem un pantalon șalvar pe elastic contează foarte mult și ce avem în picioare, și ce avem în partea de sus în momentul în care elasticul este la vedere. Tu, cu sau fără voia ta, ai făcut totuși o ținută nouăzeacă, care are o nostalgie de concert pop.”

Citește și: Iris a dat lovitura! Tânăra i-a cucerit pe jurați cu look-ul ei inedit: „De la vârful cozilor, până la vârful pantofilor, aș purta tot”

Alexandru Abagiu: „Mie nu-mi plac lanțurile de la gât. Mi se pare că ar fi trebuit să porți ceva bronzant. Geaca, pantalonii, nu se pupă cu ce văd în rest. E prima dată, după mult timp, când te văd cu o față luminoasă.”

Raluca Bădulescu: „Ieri ai venit îmbrăcată în păpușă, azi ești o mătușă mai agresivă, apropo de diversificat, de zone diferite stilistice. Nu am spus că fiecare styling este sau nu reușit, dar încerci, te perfecționezi.”