Milena de la Bravo, ai stil 2023 i-a obișnuit pe jurați, dar și pe telespectatori, cu defilările ei pline de energie. Concurenta este mereu cu zâmbetul pe buze, iar de multe ori a reușit să îi ridice pe jurați de pe scaun în momentul defilării ei. În ediția de miercuri seara, 24 mai 2023, Milena nu a mai defilat cașa cum i-a obișnuit pe toți, iar jurații au remarcat imediat.

Citește și: Look-ul Milenei, complimentat. Tânăra a primit două steluțe din partea juraților: „Mi se pare că funcționează”

Raluca Bădulescu: Dar ce sobră e Milena în seara asta. Un dans n-a făcut, un picior n-a mișcat, un ochi nu i s-a clintit. De ce?

Maurice Munteanu: Ilinca, eu cred că concurenta e supi, ceva nu-i convine.

Milena: Nu, sunt doar puțin obosită.

Raluca Bădulescu: Nu, toată noaptea a umblat cu hamsterii.

După ce atenția s-a îndreptat asupra ținutei pe care Milena a ales-o pentru această ediție, concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au fost de părere că ținuta ei avea nevoie de o pată de culoare.

Georgiana: Aș vedea puțină culoare în ținuta ta, poate ceva roșu.

Milena: Am avut o încălțăminte roșie, dar m-a durut foarte tare piciorul și nu am putut să merg cu ele.

Beatrice: Milena, nu îmi place top-ul acesta. Nu îmi place, nu îmi place cum ai ales să îți pui cravata.

Dimensiunea este ok, dar aș prefera să fie legată la baza gâtului. O cămașă transparentă ar fi merg mai bine.

Milena nu a primit nicio steluță din partea juraților: „E oare destul pentru Bravo, ai stil?”

În ediția din această seară. Milena nu a primit nicio steluță. Asocierea pieselor vestimentare a fost una greșită. Chiar dacă pe partea de beauty a reușit să se pună în evidență, Milena a combinat mai multe elemente care nu se potrivesc, cum ar fi topul și cravata.

Citește și: Milena, o surpriză plăcută pentru jurați! Concurenta i-a cucerit pe aceștia: „Apreciez un moment în care mă lăsați cu gura căscată”

Maurice Munteanu: Când avem atât de multă piele la vedere, avem încălțări cu talpă groasă și fustă foarte scurtă, obligatoriu trebuie să punem ciorapi sau ciorapi care să se piardă în nuanța pielii.

Milena: Am avut într-adevăr niște ciorapi, dar i-am rupt cu un minut înainte.

Maurice Munteanu: Nu are nicio legătură acea bustieră din satin de mătase cu dantelă, tip lenjerie, peste care punem o cravată. Bustiera și cravata nu se asociază niciodată. Nu avem styling, dar îți stă foarte bine cu părul așa.

Raluca Bădulescu: Asta e o ținută pe care poți să o porți, sacoul cu fusta mă refer, nu împreună cu bustiera sau cravata la gât. Data viitoare aduceți-vă rezerve, tot timpul să aveți.

Alexandru Abagiu: E oare destul pentru Bravo, ai stil? A venit într-o uniformă de zi de zi, de școală. Partea de beauty mi se pare frumoasă. Îmi place că ai folosit un albastru, îți stă foarte bine cu tipologia asta de păr, însă e doar o uniformă de liceu.