Rebecca este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. O nouă concurentă s-a alăturat aspirantelor la marele premiu care fac deja parte de ceva timp din producția Kanal D2.

Rebecca este din Brașov, însă talentul ei a purtat-o prin mai multe zone ale țării. Totuși, originile sale vin de departe, tocmai din Congo, unde s-a născut tatăl ei.

Rebecca este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra știe deja ce vrea să facă cu marele premiu, în cazul în care îl va câștiga: „Eu vreau capre”

Rebecca este cunoscută pentru faptul că este foarte pricepută la bachata. Dansatoarea este chiar instructor la această categorie și le-a demonstrat tuturor talentele sale chiar din prima ediție la care a luat parte.

Tânăra  a intrat în platou chiar pe versurile unei melodii compuse de ea, spre uimirea juraților și a celorlalte concurente.

Aceasta a spus că este foarte pregătită să ia parte la competiția de fashion și, de ce nu, își dorește să câștige, pentru că deja are planuri cu marele premiu. Astfel, dansatoarea vrea să își cumpere capre de toți banii.

Citește și: Maria a deschis ediția concept din această seară. Concurenta a primit 5 pe linie din partea juraților: „Niciodată nu scârțâie la nivel de detalii”

„Mă numesc Bumputu Rebecca, mulți mă știți ca Becky Bachata sau Pantera. Sunt instructor de bachata și m-am născut în Brașov. Tatăl meu este congolez, mama mea este româncă. Eu ca personalitate sunt fix ca vremea, poate să fie și tornadă, poate să fie și soare. Am venit la Bravo, ai stil! să arăt și partea mea creativă.(...) Sunt o persoană care are o imaginație foarte boagtă.(...) Am mai spus asta și am spus că eu vreau capre(n.red.

dacă ar câștiga marele premiu)”, s-a prezentat Rebecca.

Ținuta Rebeccăi din ediția de astăzi i-a adus trei stele noii concurente: „Era nevoie de ceva în competiția asta”

De cum au văzut-o, jurații i-au spus noii concurente că aduce cu adevărat un suflu nou competiției de fashion. Tânăra a fost pe placul acestora atât din punct de vedere a energiei pe care a transmis-o, ci și a stylingului, care a fost pe gustul specialiștilor.

Look-ul din această seară i-a adus Rebeccăi trei steluțe, pe lângă complimentele juraților.

Maurice Munteanu: „Îmi place foarte mult stylingul pe care îl propui. Îmi place părul, îmi place bereta. Bine ai venit! Era nevoie de ceva în competiția asta.”

Citește și: Maria a deschis ediția concept din această seară. Concurenta a primit 5 pe linie din partea juraților: „Niciodată nu scârțâie la nivel de detalii”

Alexandru Abagiu: „Și mie mi se pare că aduci un suflu nou, talent, voce. Îmi place și mie foarte mult outfitul pe care îl propui, dar atenție foarte mare, este o uniformă, luat în mare cum este în lookbook prezentat. Trebuie să te felicit și pentru partea de beauty, pentru că ești prima care aduce în platoul nostru acest trend de no brows.”

Raluca Bădulescu: „Îmi pare foarte bine să te revăd. A colaborat Rebeca cu majoritatea artiștilor români. Am avut ocazia să ne vedem la diferite petreceri, la diferite evenimente, ne știm și chiar m-a invitat de multe ori la cursurile sale de bachata. Sunt sigură că o să ai ce să dovedești, ai o energie splendidă.”