Georgiana, pregătită pentru divorț în Vegas. Conceptul ediției din această seară este „Nuntă în Vegas”. Tema, destul de ofertantă, le-a permis tinerelor să abordeze look-uri pentru un eveniment fericit în metropola americană.

Totuși, Georgiana a ales să poarte un look pentru un divorț cu năbădăi, la doar o zi după ce a spus marele da, a povestit concurenta.

Georgiana, pregătită pentru divorț în Vegas. Look-ul concurentei, pus la zid de Carina: „Nu-mi place partea de jos, pare perdea”

Carina și Ioana au comentat look-ul tinerei. În timp ce Carina a criticat ținuta competitoarei sale, Ioana a precizat faptul că i-a plăcut outfitul Georgianei.

Carina: „Nu-mi place partea de jos, pare perdea. Nu-mi place nici cum merge cu geaca.”

Citește și: Ținuta lui Iris, aspru criticată! Concurenta nu a reușit să convingă: „Nu-mi place culoarea, nu-mi place asortarea”

Ioana: „Mi-a plăcut, mie îmi plac ținutele sexy. Mi-au plăcut mult cizmele ei.”

Georgiana a primit 3 pe linie din partea juraților: „Te-ai oprit undeva la jumătate”

Alexandru Abagiu a fost plăcut surprins de o parte a make-up-ului Georgianei, însă partea pe care a aplicat glitter nu l-a cucerit pe jurat.

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu a fost dezamăgită de faptul că Georgiana nu a dus până la capăt ideea de styling pe care a prezentat-o în platoul „Bravo, ai stil!”. În final, look-ul din această seară i-a adus Georgianei nota trei pe linie. 

Alexandru Abagiu: „Mă amuză direcția în care ai mers. Îți spun sincer că nu înțeleg ce rol are glitterul pe o parte.

Povestea cu machiajul întins îmi place. Povestea cu glitterul nu-mi place, din punct de vedere a poveștii pe care o prezinți acum.”

Citește și: Andreea, pusă la zid de celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Iris și Carina o consideră falsă pe competitoarea lor: „Oamenii tăi, care înjură în online și ne jignesc pe noi restul, sunt reflexia ta”

Raluca Bădulescu: „Vezi tu, te-ai oprit undeva la jumătate. Nu este în natura ta să duci stylingul ăsta până la capăt. La un moment dat, totul se blochează.”

Maurice Munteanu: „Ca în cazul Constanției, deși mai bine puțin, cele două piese din dantelă nu se potrivesc între ele. Fusta dă într-o perdea. Însă, mie nu-mi displace stylingul pe care l-ai conturat, chiar dacă accesoriile nu sunt ceea ce trebuie.”