Maria a deschis ediția concept din această seară. De când a intrat în competiție, Maria a reușit să în impresioneze pe jurați prin stylingurile pe care le-a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!”.

Și în această gală concurenta i-a dat gata pe cei trei specialiști de la masa juriului, prin outfitul pe care l-a realizat pentru a face marele pas în Vegas.

Maria a deschis ediția concept din această seară. Look-ul acesteia a fost pe placul Constanției: „Îmi place conceptul”

În ultimele zile, Constanția și Maria au avut mai multe schimburi de replici acide, atât în platoul „Bravo, ai stil!”, cât și în culise. Cu toate acestea, tânăra a mărturisit că look-ul Mariei este pe placul ei. Concurenta a apreciat faptul că Maria a pus în scenă conceptul respectiv, însă a precizat că ar fi schimbat un anumit aspect. 

Citește și: Look-ul lui Beatrice, criticat și apreciat în același timp. Tânăra a obținut două steluțe: „De obicei am o pasiune pentru tractoarele în picioare, dar alea mă bat și pe mine”

„Îmi place conceptul de la care ai plecat. Nu îmi place acel lănțișor subțire, mi se pare că îți taie capul. Îmi place”, a spus Constanția.

Maria, 5 pe linie din partea juraților: „Niciodată nu este prea mult, niciodată nu este prea puțin”

Outfitul pe care l-a conturat Maria  a fost foarte apreciat de către jurați, care au considerat faptul că tânăra concurentă a realizat o ținută care a respectat tema.

Alexandru Abagiu: „E un look foarte bine realizat.

Îmi place în primul rând calitatea cusăturilor, a detaliului de pe zona sânilor. Îmi place că te-ai gândit la acest detaliu de cristale în zona ochilor. Aduce lumină pe față.”

Citește și: Georgiana „a reciclat” o piesă vestimentară din ediția precedentă. Eroarea tinerei nu a trecut neobservată: „Cum crezi că pot integra eu body-ul și sutienul de ieri?”

Raluca Bădulescu: „În același timp are un twist extraordinar rochia.

Fix așa cum arăți, să știi că te poți prezenta oriunde vrei tu. Lungimea rochiei este perfectă.”

Maurice Munteanu: „Mă simt nevoit să fac niște aprecieri la adresa acestei ținute pentru că nu e vorba doar despre faptul că ținuta îmi place foarte mult, este vorba despre faptul că pantofii au flecuri, rochia arată a rochie și bijuteriile a bijuterii.(...) Fata asta reușește să balanseze totul pentru că niciodată nu este prea mult, niciodată nu este prea puțin, niciodată nu scârțâie la nivel de detalii.”

Look-ul din această seară i-a adus nota 5 pe linie Mariei, împreună cu complimentele și aprecierile juraților.