Look-ul Georgianei, eșec total. Georgiana a fost avertizată de către jurați să iasă din zona stilistică care o reprezintă.

Tânăra nu a stat mult pe gânduri și s-a conformat, așa că astăzi a adoptat un look cu totul nou, inspirat de zona rock.

Look-ul Georgianei, eșec total. Ținuta concurentei a iscat discuții între Iris și Alexandra: „Vorbeam și eu!”

Iris a comentat look-ul Georgianei însă, la un moment dat, Alexandra a intervenit în discuție, fapt ce nu i-a picat deloc bine lui Iris. Totuși, Alexandra nu s-a abținut și a spus tot ce a simțit nevoia să comunice.

Iris: „Eu aș fi ales niște cizme foarte înalte, să intre sub tricou. Inele, brățări.”

Citește și: Beatrice a clacat! Tânăra a izbucnit în lacrimi după jurizare: „Am ajuns la capătul puterilor”

Alexandra: „Noi de la distanța asta nu sesizăm anumite detalii, dar chiar are inele care se potrivesc.”

Iris: „Nu, inelele nu se potrivesc absolut deloc, nu au nicio treabă cu ce se întâmplă în partea de sus.”

Alexandra: „Vorbeam și eu! Mi se pare că tot venea peste mine să îmi anuleze comentariile fără să aștepte să termin ce aveam de spus.

Mi se pare că se potrivesc inele, îmi dau voie singură să te comentez. Îmi place partea de beauty, ești foarte girlish și contrastează cu partea asta rock. Mi-ar fi plăcut să ai mai multe lanțuri, să fie mai mult, în rest ești foarte mișto.”

Tânăra nu a primit steluțe în această seară. Maurice Munteanu a criticat look-ul tinerei: „Stylingul este atroce”

Chiar dacă jurații au apreciat faptul că Georgiana a ieșit din zona stilistică pe care a tot prezentat-o de la intrarea sa în competiție, iată că look-ul nu a fost suficient pentru ca tânăra să obțină steluțele mult dorite.

Alexandru Abagiu: „Cu partea de beauty ești în zona ta. Deși părul se potrivește cu outfitul, machiajul nu se potrivește. Altfel, apreciez că avem un tricou rochie în platou.

E foarte interesant că merge în estetica aia despre care vorbeam noi. Mă bucur că ai ascultat.”

Citește și: Georgiana, look de trei steluțe în această seară. Concurenta a fost pe placul juraților: „Aș vrea să văd mai multe fete așa ca tine”

Raluca Bădulescu: „Mă chinuie ținuta ta și mă enervează că te străduiești foarte mult, se vede.

Ești foarte departe de stilul pe care îl porți, pe care îl propui tu în mod normal, însă este nenorocire ținuta. Piesele sunt frumoase separat, dar nu împreună.”

Maurice Munteanu: „Stylingul este atroce. Eșarfele astea nu se asociază niciodată cu genul ăsta de printuri. Geanta nu are nicio legătură cu piesele. Nu merge nimic cu nimic, dar tu ești mișto.”