Beatrice a clacat! Ultima perioadă a fost una dificilă pentru Beatrice. Chiar dacă în cadrul ediției concept tânăra i-a surprins plăcut pe jurați și a obținut un punctaj mare, pe parcursul săptămânii trecute aceasta nu a prea avut pare de steluțe.

Nici săptămâna aceasta nu a început cu dreptul pentru concurenta de la „Bravo, ai stil!”, care a dat greș cu look-ul pe care l-a prezentat în fața juraților.

Beatrice a clacat! Tânăra nu a primit nici măcar o steluță în această seară: „Hai să încercăm să schimbăm rețetele astea”

Jurații au taxat-o pe Beatrice pentru că aceștia au considerat că a reciclat, sub o formă sau alta, un styling care a mai fost prezentat de multe ori în platoul „Bravo, ai stil!” pe parcursul acestui sezon.

Alexandru Abagiu i-a atras atenția tinerei că, dacă vrea ca lucrurile să se îmbunătățească, să facă o schimbare din punct de vedere stilistic.

Alexandru Abagiu: „Corset cu cămașă albă. S-a văzut cred că de cinci ori doar în acest sezon: Carina, Andreea, Alina. Ți le spun doar așa. Hai să încercăm să schimbăm rețetele astea pentru că vorbim de o ridicare a ștachetei, și dacă ridicăm ștacheta începem să amendăm mult mai la sânge lucrurile.

Partea de beauty ai folosit-o, ai experimentat-o, am văzut-o de cel puțin cinci ori la tine. Trebuie să fiți în aceeași măsură atente la celelalte concurente și să ridicați ștacheta în privința a ceea ce vă privește. S-a spus deja despre corset, e ușor învechit și sunt de acord cu povestea asta. Nu-mi place cum se vede cămașa pe interiorul corsetului. Nu-mi place lungimea la această fustă.”

Citește și: Ținuta lui Beatrice, complimentată! Totuși, Maurice Munteanu i-a atras atenția tinerei: „Nu e o chestie corectă față de competiție și față de colegele tale”

Raluca Bădulescu: „Seninătatea ta este de neegalat. Chestiunea este că arăți niște piese cam urâțele.”

Maurice Munteanu: „Corsetul ăsta cu cămașă albă, dacă vrei să le legi, obligatoriu pantalon negru și sandale borfice, toc 12, cui.

Dacă vrei să legi geanta de corset, nu are ce să caute acel lanț argintiu. Tu ai încercat ceva, dar nu a ieșit.”

Jurizarea a dărâmat-o pe Beatrice! Concurenta nu s-a mai putut abține: „Vreau să merg acasă”

Faptul că ținuta pe care a prezentat-o nu a fost deloc apreciată de jurați a dărâmat-o pe Beatrice. Tânăra a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că a ajuns la o limită în ceea ce privește competiția de stil.

„Vreau să merg acasă, Ilinca. Chiar vreau să merg acasă. Chiar nu mai pot, am ajuns la capătul puterilor. Am zis și după ediția concept, când am văzut-o pe Carina cât de fericită e că a plecat. Mâine probabil o să regret ce am zis astăzi, dar acum așa simt, că nu mai pot.

Citește și: Dublă eliminare la „Bravo, ai stil!” Constanția și Carina au părăsit competiția în această seară

Î mi plăcea foarte mult ținuta mea și chiar credeam că o să fie apreciată, dar am înțeles ce mi s-a zis. Simt că aș putea să fac mult mai multe, simt că am mâinile legate pentru că am o zi pe săptămână în București, o zi pe săptămână în Cluj în care pot să merg la o croitoreasă să fac ce îmi doresc eu. Eu nu mai pot să fac nimic din ce îmi doresc pentru că nu am timp, dar asta din nou e....”, a spus Beatrice, cu ochii în lacrimi.