Zi fără steluțe pentru Andreea. Andreea a ales să poarte o ținută în culori puternice, mai exact lime și roz. Tânăra a asortat pantalonii și cămașa cu un top foarte mic, din plasă nude, decorat cu cristale.

Zi fără steluțe pentru Andreea. Tânăra a fost pusă la zid de noile concurente: „Mi se pare prea fad pentru Bravo, ai stil! Nu văd stilul”

Alexandra și Rebecca au comentat look-ul competitoarei lor. În timp ce Alexandra a demontat ținuta Andreei, Rebecca i-a mărturisit aspirantei la marele premiu că așteaptă mai mult de la ea pentru că, din punctul ei de vedere, ținuta pe care a prezentat-o în această seară nu era demnă de „Bravo, ai stil!”.

Alexandra: „Nu-mi place, sinceră să fiu. Mi se pare foarte simplă.

Nu-mi plac pantofii, nu-mi place cămașa, aș fi lăsat fără cămașă, aș fi mers fără topul ăla. Mi-aș fi pus niște cercei aurii mari și o încărcătură foarte mare de lanțuri și niște pantofi mai înalți.”

Citește și: Înțepăturile dintre Iris și Andreea continuă. Cele două concurente nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă: „Cât venin împroști, ce subiecte deschizi, cât de rea ești?!”

Rebecca: „Mie îmi aduce puțin aminte de o reclamă la înghețată. Mi se pare puțin lipsit de efort. Nu îmi place per total. Îmi place combinația de culori, dar mi se pare prea fad pentru Bravo, ai stil! Nu văd stilul. Nu știu ce ai mai prezentat în trecut, dar nu văd competiția.”

Look-ul Andreei nu a fost apreciat de jurați: „Să scăpăm de acest învechit cu aer provincial”

Tânăra  nu a reușit să contureze un look pe placul juraților. Aceștia au considerat că outfitul concurentei nu a fost reușit, în timp ce partea de beauty pe care a construit-o tânăra a fost aspru criticată. Prin urmare, concurenta nu a primit nici măcar o steluță.

Raluca Bădulescu: „De ce ai pus tu cămașa aia pe deasupra? Pentru că tocul ăla cu cristale se descrie aproape nude.

Foarte mișto arată așa. S-ar descris foarte bine lucrurile și ai venit cu cârpeica aia. Cămașa dacă voiai să o pui trebuia să fie foarte mare.”

Citește și: Look-ul Georgianei, eșec total. Tânăra nu a reușit să impresioneze: „Nu merge nimic cu nimic”

Alexandru Abagiu: „Pe mine nu mă dai pe spate deloc. E ceva ce am mai văzut la tine, și cromatica, și tipul ăsta de styling.

Vorbim despre gala cromatică în special. Vorbeam mai devreme despre românească. Părul și machiajul sunt o românească gravă. E nenorocire acolo. Gama cromatică pe care ai abordat-o la machiaj îți trage culoarea din față, arăți moartă.”

Maurice Munteanu: „Ai făcut nu că românească. Conceptul în această seară este se caută o vedetă populară. Mă refer la cap. Să scăpăm de acest învechit, cu aer provincial.”