Înțepăturile dintre Iris și Andreea continuă. De săptămâni întregi, Iris și Andreea își aruncă înțepături una celeilalte.

Înțepăturile dintre Iris și Andreea continuă. Cine are cu adevărat aer de superioritate? „Am fost mai modestă decât trebuia și au înțeles că las loc să fiu călcată în picioare”

De această dată, discuția dintre cele două aspirante la marele premiu „Bravo, ai stil!” a pornit de la faptul că, pe parcursul timpului, Iris i-a spus verde în față Andreei că, în opinia sa, competitoarea ei se

vede superioară în comparație cu celelalte fete.

Pe de altă parte, în timpul unui testimonial acordat în cea mai recentă gală, Andreea a mărturisit că nu are deloc un aer de superioritate, ba chiar se consideră o persoană modestă, care a pierdut uneori din cauza acestui aspect.

Citește și: Ținuta lui Beatrice, complimentată! Totuși, Maurice Munteanu i-a atras atenția tinerei: „Nu e o chestie corectă față de competiție și față de colegele tale”

Andreea: „Cred că ea a demonstrat încă de la început că se crede superioară și nu are de ce să se creadă. Eu am avut multe de pierdut cu modestia mea. Am avut și eu momente în care am fost mai modestă decât trebuia și anumite persoane au înțeles că las loc să fiu călcată în picioare. De multe ori am fost prea drăguță și am fost luată de...

drăguță. Anumite persoane își permit puțin cam multe.”

Iris: „Eu nu am spus că ai avut o atitudine de superioritate, am spus că ești cu nasul pe sus când vine vorba de arfele astea de vedete peste noapte.”

Andreea: „Tot aia e. Și nu cred lucrul ăsta.”

Andreea a răbufnit iar Iris i-a dat replica imediat: „Din punct de vedere stilistic, te mănânc pe pâine”

Andreea s-a săturat de situația care planează asupra ei în ultima perioadă așa că a luat-o la rost pe Iris. Așa cum era de așteptat, competitoarea sa i-a dat replica și i-a spus că discuțiile pe care le pornește nu iau naștere din invidie.

Andreea: „Tu cum te simți când te duci acasă și știi cât venin împroști, ce subiecte deschizi, cât de

rea ești?!”

Citește și: Georgiana, pregătită pentru divorț în Vegas. Jurații nu s-au abținut: „Mă amuză direcția în care ai mers”

Iris: „Nu împroșc deloc venin. Nu am avut treabă cu vreo fată din competiția asta până acum, decât cu tine Andreea. Nu pentru că sunt invidioasă, pentru că din punct de vedere stilistic, te mănânc pe pâine.”

Andreea: „Iris a spus că mă mănâncă pe pâine la stil. Știm cu toții cum a intrat Iris în competiție și, deodată, făcea ea... Bine, oricum s-a dovedit că lucrurile alea pe care le-a făcut atunci au fost toate copiate.”