Maria, luată la ochi de Alexandra. Maria este singura concurentă care a obținut de fiecare dată numărul maxim de steluțe în urma jurizării, mulțumită ținutelor pe care le-a prezentat în platoul „Bavo, ai stil!”.

Iată însă că Alexandra, cea mai nouă concurentă care a intrat în competiția de modă, are anumite suspiciuni cu privire la performanțele Mariei în cadrul concursului.

Maria, luată la ochi de Alexandra. Tânăra nu este sigură că Maria își face singură ținutele: „Mi se pare inuman să nu greșești măcar o chestie fină”

Alexandra consideră că Mariei îi lipsește carisma și zvâcul, chiar dacă prezintă ținute fără cusur. Astfel, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” a intrat la bănuieli cu privire la competitoarea sa.

Alexandra: „Se încadrează la foarte bine îmbrăcate, dar nu e foarte vocală.

Și nu mă refer la modul că trebuie să facă diverse dispute cu fetele de aici, dar și felul în care se prezintă în fața juraților sau când își spune poveștile Ilincăi, e destul de liniștită.

Citește și: Look-ul lui Beatrice, criticat și apreciat în același timp. Tânăra a obținut două steluțe: „De obicei am o pasiune pentru tractoarele în picioare, dar alea mă bat și pe mine”

Nu vreau să mă înțeleagă greșit, să creadă că trebuie să fie agresivă, dar să aibă mai mult zvâc. Asta e părerea mea. Nu știu încă dacă lucrează cu cineva sau nu. Mi se pare că n-a dat-o în bară deloc, cu nimic absolut și mi se pare inuman să nu greșești măcar o chestie fină. E prea detaliat totul și are niște detalii super fine în ținutele ei, dar dacă face asta singură, aplauze pentru ea, iar dacă nu, nu mi se pare corect.”

Maria: „Legat de faptul că nu sunt vocală, așa sunt eu de fel. Nu doresc să exprim altceva decât ceea ce sunt. Nu-mi place să fac, să dreg. Îmi place să fiu liniștită, la locul meu, să mă îmbrac, că de asta am venit, să fac styling, și atât.”

Maria, criticată de Alexandra pentru modul în care a defilat: „Mi se pare că fuge să scape repede”

Alexandra a criticat faptul că Maria nu este mai vocală și că nu a ales să se implice mai mult în discuțiile din platou și din culise. Aceasta i-a explicat însă noii concurente că ea este mai liniștită și că nu vrea să vândă o imagine care nu o reprezintă.

Citește și: Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Iris este de partea ei: „Încerc să mă feresc de orice discuție cu Andreea”

Alexandra: „N-are glas. E puțin prea liniștită pentru Bravo, ai stil! Din punct de vedere al stylingurilor, n-am ce să-i reproșez. Un singur detaliu să zic că îmi displace, faptul că în culise avea mai moimite curelele alea și acum sunt în linie. Aș vrea să o văd cu mai mult zvâc și la defilare, mi se pare că fuge să scape repede, să vină înapoi pe scaun. Ieri, când a mers la defilare, parcă nu a fost așa grăbită, a avut puțină interacțiune cu publicul de acasă. Acum și de asta a vrut să scape repede. Mi se pare că plimbă niște haine în platou fără puțină viață.”

Maria: „Mie îmi place foarte mult să trăiesc melodia. Au fost melodii în care m-am mișcat, am dansat și au fost melodii în care doar am defilat.”